Οκτώ μήνες φυλάκιση στον ληστή τράπεζας στο Κίτι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή άμεσης φυλάκισης οκτώ μηνών εναντίον άνδρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος παραδέχθηκε κλοπή που διαπράχθηκε την Τετάρτη 1η Ιουνίου σε υποκατάστημα τράπεζας στο Κίτι της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 11.15 το πρωί της 1ης Ιουνίου, άντρας ο οποίος έφερε στο πρόσωπο ρούχινη μάσκα που κάλυπτε τη μύτη και το στόμα του, εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στο Κίτι και έκλεψε χρήματα από ταμείο του υποστατικού.

Ο άνδρας έγινε αντιληπτός από εργαζόμενη και πελάτες στο υποκατάστημα και ανασύροντας αντικείμενο, με στόχο να τους αποτρέψει από το να τον κυνηγήσουν, κατάφερε να διαφύγει.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου για εξετάσεις και εντοπισμό του άγνωστου δράστη. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψαν στοιχεία εναντίον άνδρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι στην περιοχή Δρομολαξιάς και υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό το οποίο κατακρατήθηκε για εξετάσεις ενώ μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία στην κατοικία του, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

πηγή: Reporter