Ομόνοια: Το τετ α τετ Παπασταύρου-Φαμπιάνο στη Λάρνακα για την υπογραφή

Αυτό που όλοι οι οπαδοί της Ομόνοιας περιμένουν, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί. Να ανανέώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα ο Φαμπιάνο, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια, όπως γράψαμε και σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας.

Εξέλιξη για την οποία είχε κάνει λόγο και ο πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας, Σταύρος Παπασταύρου στην πρόσφατη συνέντευξή του, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Και εμείς θέλουμε να μείνει και ο ίδιος θέλει να μείνει, οπότε δεν βλέπω τον λόγο για να μην μείνει».

Μάλιστα, η οπαδική ιστοσελίδα των «πρασίνων» Omonoianews χθες έγραψε ότι ο Σταύρος Παπασταύρου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα στη Λάρνακα και εκφράστηκε η πρόθεση για να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Με το που… σκάσει η ανακοίνωση, θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη με την Ομόνοια να κλειδώσει κάτω από τα δοκάρια της τουλάχιστον για ακόμη μια σεζόν έναν από τους κορυφαίους κίπερ του νησιού μας και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Οι εμφανίσεις του, οι επιτυχίες του με την πράσινη φανέλα μιλούν από μόνες τους.