Οργή λαού στη Μαλακάσα: Κάτοικοι έβαλαν φωτιά στα διόδια (Vid)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (09/02) στη Μαλακάσα, με κατοίκους του Ωρωπού, του Καλάμου και των γύρω περιοχών να βάζουν φωτιά στα διόδια, διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για τις αυξήσεις στο αντίτιμο που έχουν τεθεί σε εφαρμογή.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, οι κάτοικοι επρόκειτο να συγκεντρωθούν στα πλευρικά διόδια, που υπάρχουν στο σημείο, για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Στην πορεία, ωστόσο, η κινητοποίηση πήρε άλλη τροπή.

Μπήκαν στη μέση του δρόμου, έβγαλαν από το κουβούκλιο την υπάλληλο που εργαζόταν μέσα και αφού το μετακίνησαν του έβαλαν φωτιά.


Καίνε τα διόδια στη Μαλακάσα by newsview

Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η κίνηση στην Εθνική οδό για περίπου 10 λεπτά, προκαλώντας την αντίδραση των οδηγών, που επρόκειτο να περάσουν από το σημείο.

Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής θα συνεχίσουν την κινητοποίηση τους στα διόδια των Αφιδνών.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Ωρωπού είχε καλέσει τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί, ωστόσο μετά τα επεισόδια ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος καταδίκασε αυτές τις ενέργειες, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορούσε να τους σταματήσει.

Περισσότερα στο news247.gr,επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.