Όταν η Αλίκη συνάντησε την Χλόη Λιάσκου και την έκανε να καταρρεύσει (ΕΙΚΟΝΑ&ΒΙΝΤΕΟ)

395

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η μεγαλύτερη Σταρ της μεγάλης οθόνης και μόνο τυχαίο δεν ήταν που έφτασε στην κορυφή.

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί διάφορα σχετικά με το πως συμπεριφερόταν σε συμπρωταγωνίστριες κυρίως όταν εκείνες είχαν το ίδιο ακριβώς χρώμα με εκείνη στα μαλλιά τους.

Ο Γιάννης Δαλιανίδης είχε αποκαλύψει μία ιστορία που δείχνει τη σχέση της Αλίκης με τη μεγάλη της αντίπαλο Τζένη Καρέζη.

Συγκεκριμένα είπε: «Στα γυρίσματα της ταινίας «Η ψεύτρα» συμμετέχει και η Χλόη Λιάσκου που δέχεται ένα ήπιο μπούλινγκ από τη Βουγιουκλάκη. Η νεαρή ηθοποιός καταρρέει και βαλαντώνει στο κλάμα.
Ζήτησα εξηγήσεις και έμαθα ότι η Αλίκη της έκανε παρατήρηση για το φόρεμα που φορούσε αλλά το πιο εξωφρενικό ήταν ότι τη συμβούλεψε να βάλει πετσετάκια κάτω από το φουστάνι για να φουσκώσει το μπούστο της και συμπλήρωσε: «Το ίδιο κάνει και η Καρέζη, που όπως κι εσύ δεν έχει στήθος. Μη μου πεις ότι δεν το ήξερες!»

Παρά τα όσα αποκάλυψε ο δημιουργός και παρά τον έντονο ανταγωνισμό οι δύο γυναίκες ήταν φίλες ωστόσο τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν εκείνα τα χρόνια που οι προβολείς της δημοσιότητας έπεφταν συνεχώς πάνω στις δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες.

Πηγή: gossip-tv.gr