Όταν η Ελένη Κοκκίδου βρέθηκε στα πρόθυρα του θανάτου – «Ήμουν στην εντατική έξι μέρες»

Το σχόλιο για την κοινωνία που δεν έχει ξεπεράσει τα στερεότυπα και τις κακές νοοτροπίες

Για την στιγμή που βρέθηκε στα πρόθυρα του θανάτου, τις guest εμφανίσεις που κάνει στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ως φάντασμα αλλά και την κοινωνία που δεν έχει ξεπεράσει τα στερεότυπα μίλησε η Ελένη Κοκκίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega.

«Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, ήμουν στην εντατική έξι μέρες, έκανα μεγάλο αγώνα να μείνω στη ζωή, σώθηκα από θαύμα. O θάνατος της μαμάς μου άλλαξε τη ζωή μου, ακούω τη φωνή της μέσα από τη δική μου φωνή. H μητέρα μου ήταν με βαρύ εγκεφαλικό για έξι χρονιά αλλά ποτέ δεν ήμουν προετοιμασμένη για την απώλειά της. Δεν ασχολούμαι με την τεχνολογία, είμαι αυτοδίδακτη», είπε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου στον Αλέξη Μίχα.

Η Ελένη Κοκκίδου είπε στη συνέχεια: «Ο κύκλος της Βουλίτσας στη Μουρμούρα έκλεισε μέσα μου. Κάνω κάποιες εμφανίσεις στη Μουρμούρα σαν φάντασμα, συγκινούμαι όταν πάω στα γυρίσματα. Δεν ήταν το καλύτερο τέλος για τη Βουλίτσα αλλά δε γινόταν αλλιώς, ήταν πολύ συγκινητικό. Το επόμενο βήμα στην τηλεόραση μάλλον θα ήθελα να είναι δράμα, κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έκανα πριν».

Κλείνοντας, η Ελένη Κοκκίδου λέει: «Η κοινωνία δεν έχει ξεπεράσει τα στερεότυπα και τις κακές νοοτροπίες, δεν υπάρχει παιδεία. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μπορεί να έκοψε με χιούμορ τον στίχο, όμως δεν πρέπει να γίνεται αυτό στο θέατρο και τη μουσική. Όταν χτυπάνε τα κινητά σε μια παράσταση σταματάω και τους λέω “σηκώστε το, περιμένω”».

πηγή: newsbeast.gr