Πάφος: Τι έδειξε η νεκροτομή για τα αιτία θανάτου του 78χρονου που βρέθηκε νεκρός στην αυλή του νοσοκομείου

Σε πολυτραυματισμό συνεπεία πτώσης από ύψος οφείλεται ο θάνατος του 78χρονου

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σε πολυτραυματισμό συνεπεία πτώσης από ύψος οφείλεται ο θάνατος του 78χρονου από το Ηνωμένο Βασίλειο την Κυριακή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Δευτέρα διενεργήθηκε νεκροψία στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου επί της σωρού του 78χρονου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους ο θάνατος του 78χρονου οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνεπεία πτώσης από ύψος.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για την υπόθεση του ασθενή που εντοπίστηκε νεκρός σε εσωτερικό κήπο του ΓΝ Πάφου.
Την σκηνή, είπε, επισκέφτηκαν ιατροδικαστής καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών οι οποίοι παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια.

Όπως αναφέρθηκε από τον κ. Νικολάου, ο άντρας – ένας 78χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο – νοσηλεύονταν στο ΓΝ Πάφου με λοίμωξη αναπνευστικού.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο 78χρονος, εντοπίστηκε στις 05:00 το πρωί της Κυριακής από φρουρό ασφαλείας αναίσθητος σε εσωτερικό κήπο του Νοσοκομείου και ακολούθως διαπιστώθηκε ο θάνατος του από επί καθήκοντι ιατρό.