Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκακιού- Δείτε όλες τις πληροφορίες

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκακιού που διεξάγεται από τις 09 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 04 Μαρτίου στο Elias Beach Hotel στη Λεμεσό!

Το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα αποτελεί την μαζικότερη διοργάνωση της Κυπριακής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι σκακιστές και σκακίστριες αγκαλιάζουν τη διοργάνωση αυτή. Μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση οι επτά πρωτεύσαντες σκακιστές και σκακίστριες θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο Παγκύπριο Κλειστό Πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει, εκεί όπου θα διεκδικήσουν μαζί με τους 5 κορυφαίους Κύπριους σκακιστές και σκακίστριες μια θέση στην Εθνική ομάδα Αντρών και Γυναικών αντίστοιχα.

Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετέχουν 86 σκακιστές, ηλικίας από 6 μέχρι 74 χρονών. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία του σκακιού, αφού πάνω στη σκακιέρα δεν έχει σημασία αν είσαι παιδί ή βετεράνος σκακιστής. Στο σκάκι δεν υπάρχει διαχωρισμός ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, γλώσσας, κοινωνικής τάξης, μορφωτικού επιπέδου, αναπηρίας κ.α.

Η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει την Freedom Broker, τον πολύτιμο γενικό μας συνεργάτη, για τη σταθερή υποστήριξή της. Η τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα 2024 οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αφοσίωσή της εταιρείας στην ανάπτυξη του σκακιστικού επιπέδου στην Κύπρο.


Σχετικά με την Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία: Η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία είναι το διοικητικό όργανο για το σκάκι στην Κύπρο, με δέσμευση να προωθεί το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα και να διατηρεί ζωντανή τη σκακιστική κοινότητα σε όλο το νησί. Μέσα από τη διοργάνωση τουρνουά, προγραμμάτων προπόνησης και εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών, η ομοσπονδία προσπαθεί να μεταδώσει την αγάπη των μελών της για το σκάκι και να αναδείξει το ταλέντο κάθε επίδοξου παίκτη.

https://cypruschessfederation.org

Σχετικά με τη Freedom Finance Europe: Η Freedom Finance Europe είναι μια κορυφαία χρηματιστηριακή εταιρεία με έδρα την Κύπρο, η οποία διαχειρίζεται την καινοτόμο επενδυτική πλατφόρμα Freedom24. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες, σε όλες τις χώρες της ΕΕ, άμεση πρόσβαση σε μεγάλα παγκόσμια χρηματιστήρια, ευέλικτα προγράμματα αποταμίευσης, επαγγελματικές αναλύσεις τίτλων και προσωπική υποστήριξη πελατών σε 10 ευρωπαϊκές γλώσσες. Είναι υπερήφανο μέλος του χρηματοοικονομικού ομίλου Freedom Holding Corp., ο οποίος είναι εισηγμένος στο NASDAQκαι διατηρεί στις Η.Π.Α., την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.

https://freedom24.com/esg