Πάλι «φοβάται» να μιλήσει ανοικτά ο Χριστοδουλίδης…

Τα ντιμπέιτ τα αποφεύγει προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες, ξεκάθαρο πρόγραμμα διακυβέρνησης δεν είδαμε ποτέ και τώρα αυτό με το επίδομα που έπαινε χωρίς να το δικαιούται.
«Να απευθυνθείτε στο Υπουργείο Εξωτερικών για τις απαντήσεις που ζητάτε» δηλώνει ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας αντί να απαντήσει από μόνος του για το θέμα το οποίο πρόκειται για μέγα σκάνδαλο.
Και λάθος να έγινε κύριε Χριστουλίδη, εσύ από μόνος σου ενημερώνεις και επιστρέφεις τα χρήματα.

Το θέμα-σκάνδαλο:

Απλά να σημειωθεί ότι παρόλο που μετακινήθηκε από τις Βρυξέλλες στην Κύπρο τον Μάρτιο του 2013, συνέχισε να λαμβάνει κανονικά μηνιαίο επίδομα εξωτερικού 4.860 ευρώ, για ακόμη τέσσερις μήνες.
Συνολικό ποσό που ξεπερνά τις δεκαεννέα χιλιάδες ευρώ, φαίνεται να έλαβε υπό μορφή γενικού επιδόματος εξωτερικού ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την περίοδο που ήταν λειτουργός του Υπουργείου Εξωτερικών, ενώ ο ίδιος βρισκόταν τοποθετημένος στην Κύπρο. Μάλιστα, υπάρχει και ένα σημείωμα στο Υπουργείο Εξωτερικών στο οποίο αναφέρονται οι λόγοι της απόφασης για την καταβολή του επιδόματος, διότι ο κ. Χριστοδουλίδης επικαλέσθηκε οικονομικές δυσχέρειες για τον ίδιο και την οικογένειά του. Αυτό δεν έγινε για κανέναν άλλο διπλωμάτη.