Πάνος Μουζουράκης: Δημόσιο υπόμνημα για τον γάμο του: «Σκέφτηκα για κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο»

Τα αιχμηρά λόγια του Πάνου Μουζουράκη στην κάμερα λίγο πριν από τον γάμο του έφεραν αντιδράσεις – Θύελλα σχολίων

Λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο του με τη Μαριλού Κοζάρη, ο Πάνος Μουζουράκης μιλά στην κάμερα, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube με τίτλο «Υπομνημονεύματα».

Ο γνωστός τραγουδιστής ζητά να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του γάμου μακριά από τα media.

«Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμο 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω.

Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω» είπε καλλιτέχνης.

«Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας αγοράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο. Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τους άλλους. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο και μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς κι αυτούς θα τους κεράσουμε, δημοσιογράφους, κάμερες και κρυμμένους παπαράτσι.

Γράφτηκε ότι οι κουμπάροι θα είναι έξι στον αριθμό, ενώ η αλήθεια είναι ότι θα είναι πέντε. Βέβαια σκέφτηκα για πέμπτο κουμπάρο να πω τον πατέρα Αντώνιο κι αν δεν δεχόταν αυτός θα έλεγα τον…, μα στον έναν φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβά μεγάλο ζόρι κι ο άλλος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Fame Story» είπε ο Πάνος Μουζουράκης στο βίντεο δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube με τίτλο «Υπομνημονεύματα».

Αντιδράσεις στο #HappyDay μετά το βίντεο για τον γάμο του: «Ούτε ο star του Hollywood» 

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Έχουμε μάθει για τον γάμο τα πάντα και τα έχουμε μάθει από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο θέμα»!

Η δε Τίνα Μεσσαροπούλου υπογράμμισε: «Και so what; Τι έγινε; Παντρεύεται ο Μουζουράκης και γίνεται ολόκληρο θέμα. Έτσι όπως το θέτει ο ίδιος, πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ότι δεν θα πρέπει να στείλει κανείς κάμερα. Ούτε ο star του Hollywood να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό.

Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά»!

Και πρόσθεσε η Σταματίνα: «Ο ρόλος μας είναι να πάμε να καλύψουμε τη χαρά του άλλου. Αν ο άλλος σου λέει ότι είσαι ανεπιθύμητος ξεδιάντροπος και έχεις τον στόλο σου…».

Όσον αφορά τη δήλωση του Μουζουράκη για τον πατέρα Αντώνιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλησε να δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης και έχει το δικαίωμα. Κι εγώ που υπήρξα πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο, δεν είχα φανταστεί και δεν είχα σκεφτεί και δεν είχα καταλάβει τίποτα απ’ όλα αυτά που του καταλόγισαν, πήρα την απόστασή μου.

Δεν βγήκα να μιλήσω άσχημα γι’ αυτόν αλλά είπα μέχρι να τελεσιδικήσει η δίκη και να φανεί τι έχει γίνει, εγώ είπα δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο»!

Το εν λόγω απόσπασμα σχολιάστηκε με το #MegaΚαλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να δείχνει κατανόηση 

«Θα σου πω το σκεπτικό μου. Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης που δεν ήθελα να μαθευτεί ο γάμος μου. Δεν έκανα και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια.

Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης αλλά καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του, κι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει-κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε- θα το έκοβε. Υπάρχουν τρόποι να το κόψεις. Δεν ήθελε να το κόψει ο άνθρωπος, ήθελε απλά να μας ζητήσει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί και να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή. Από μακριά προφανώς. Η ώρα η καλή στα όμορφα παιδιά, με το καλό!».

Το βιντεάκι που ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε η παρέα του #StarBreakfast.

«Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Πάνο μου αλλά θα έρθουν δημοσιογράφοι. Δεν γίνεται όταν οι καλλιτέχνες χρειαζόμαστε προώθηση για το μαγαζί που θα ξεκινήσουμε ή για έναν δίσκο που θα βγάλουμε να τους λέμε «ελάτε να σας τα πω» και μετά να λες: εκεί όμως δε θέλω», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Αυτό το «κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή» εμένα με χάλασε προσωπικά. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι μία προσωπική στιγμή του ζευγαριού αλλά τον βρήκα λίγο παραπάνω επιθετικό απ’ ό,τι έπρεπε», σχολίασε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, πληρώνονται για να παίξουν τα δικά σου πλάνα. Είναι αλληλένδετα τα επαγγέλματα», τόνισε η δημοσιογράφος του Breakfast@Star.

«Εμείς δε βγήκαμε να κουνήσουμε το δάχτυλο, να πούμε τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Είναι πολύ άσχημος ο χαρακτηρισμός, δεν το περίμενα προσωπικά», επισήμανε ο Ετεοκλής Παύλου για το βίντεο του τραγουδιστή.

«Εκεί το έχασε. Κι εμείς στον γάμο μας είχαμε ζητήσει να μην υπάρχουν κάμερες, γιατί δεν θέλαμε να αποπροσανατολιστούμε. Ήρθαν όμως κάποιοι και παρ’ όλα αυτά τους δώσαμε ένα cue», είπε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Το ‘χουμε νιώσει ως δημοσιογράφοι ότι όταν καλύπτουμε το καλλιτεχνικό κομμάτι είναι οκ και όταν καλύπτουμε το προσωπικό δεν είναι. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει τρόπος να προστατεύσεις τον γάμο σου, το έχουν κάνει πολλοί σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δε χρειάζεται όμως αυτό το χιουμοριστικό βιντεάκι», παρατηρεί η Λιλή Πυράκη.

«Δικαίωμά του να μη θέλει δημοσιογράφους στον γάμο του. Απλά θα πρέπει να προσέχει λιγάκι τους χαρακτηρισμούς και να κάνει ένα δεύτερο βιντεάκι με μία συγγνώμη», είπε κλείνοντας ο παρουσιαστής.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι θα σεβαστεί την επιθυμία του και δεν θα στείλει δημοσιογράφους το Σάββατο για την τελετή.

«Αν έπαιρνε δέκα τηλέφωνα και το ζητούσε, εύχομαι και νομίζω ότι όλοι θα το είχαν σεβαστεί και κανένας δεν θα έστελνε. Αν κάποιος σου έστελνε και σου έλεγε ότι δεν θέλω να το καλύψεις, θα έστελνες κάμερα; Άρα, εγώ πραγματικά είμαι σε ροζ συννεφάκι. Εγώ δεν θα το έκανα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θέλω κάμερα να στείλω κάμερα και την άλλη ημέρα να το παίξω» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ παιδιά δεν μπορώ να το κάνω και να το υποστηρίξω, λυπάμαι. Πάνο μου δεν θα στείλω, όχι επειδή είσαι εσύ, αλλά δεν θα το έκανα σε κανένα. Μπορείς μετά να έρθεις εδώ και να δώσεις συνέντευξη. Στην ζωή τα πράγματα δεν είναι μόνο της στιγμής και πολλές φορές όταν κάποιον τον σέβεσαι, έρχεται η στιγμή που στο επιστρέφει λίγο καθυστερημένα, αλλά επιστρέφεται. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις σε μία Ελλάδα που είμαστε 100 άτομα μόνο» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

πηγή: Reporter