Παρατράγουδα ΓΣΠ: Νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι

Ψάχνουν τους υπαίτιους για τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν χθες βράδυ (02/10) μετά το λήξη του ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ.

Υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα, οπαδού έβαλαν φωτιά σε παρακείμενα οικόπεδα πλησίον του ΓΣΠ, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν και οχήματα. Μάλιστα στις φλόγες τυλίχθηκε και όχημα εν κινήσει.

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες αναφέρουν πως κατά την αποχώρηση των οπαδών, υπήρξε ανταλλαγή φωτοβολίδων και πετρών, με την Αστυνομία να αναγκάζεται να προβεί στη χρήση δακρυγόνων.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε πως το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες δέχθηκε φωτοβολίδα, χωρίς ευτυχώς να προκύψει κάποιος τραυματισμός.

«Έριχναν πέτρες και φωτοβολίδες. Η Αστυνομία ανταποκρίθηκε και χρησιμοποίησε δακρυγόνα. Ένα πρόσωπο 25 ετών έχει τραυματιστεί από αντικείμενο που ρίχθηκε. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κρατήθηκε για νοσηλεία, τραυματίστηκε στο κεφάλι», ανέφερε ο κ. Ανδρέου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου παραλείφθηκαν τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις σε μία προσπάθεια για εντοπισμό των δραστών.

πηγή: OMEGALIVE