Πέννες au gratin

Υλικά:
1 πακέτο Πέννες ΜΙΤΣΙΔΗ
150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
125 gr. βούτυρο
½ φλιτζάνι αλεύρι
5 φλιτζάνια γάλα
½ κούπα λευκό ξηρό κρασί
1 ½ κουταλάκι σκόνη μουστάρδας
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
2 αυγά χτυπημένα ελαφρά
2 φλιτζάνια τριμμένη παρμεζάνα

Μέθοδος:
1. Λιώνετε το βούτυρο σε τηγάνι, προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράζει.
2. Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε το γάλα και το κρασί και ανακατεύετε καλά. Επιστρέψτε στη φωτιά για να βράσει.
3. Όταν αρχίζει να δένει βγάζουμε από τη φωτιά και πάλι και προσθέτουμε τη μουστάρδα, κρεμμύδι, τυρί, αυγά και μπέικον.
4. Εν τω μεταξύ, Σε μπόλικο αλατισμένο, κοχλαστό νερό μαγειρέψτε τα μακαρόνια για 9 λεπτά (κανονικά οι πέννες ψήνονται για 11 λεπτά)
5. Τοποθετήστε τα μακαρόνια σε ένα ελαφρώς βουτυρωμένο βαθύ ταψί και καλύψτε με τη σάλτσα.
6. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για περίπου 45-60 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.