Πενθεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ταξίδεψα μαζί του σε όλο τον πλανήτη, τώρα ταξιδεύει μόνος»

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή.

Συγκλονισμένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς πριν από λίγες ημέρες έφευγε από τη ζωή ο πρώην συνεργάτης του, Μάνος Καμπίτης. Κατά την έναρξη της εκπομπής της Δευτέρας «The 2night Show» προβλήθηκαν ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα κι ορισμένες κοινές στιγμές τους στην οθόνη.

Οι συγκινητικές αναμνήσεις και το μήνυμα του παρουσιαστή

«Η σημερινή εκπομπή αφιερώνεται στον άνθρωπο που ταξίδεψα μαζί του σε όλο τον πλανήτη. Και τώρα ταξιδεύει μόνος του. Μάνο Καμπίτη καλό ταξίδι φίλε μου» έγραφε το μήνυμα στην αρχή.

 

Η ανάρτηση του αποχαιρετισμού

«Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε έναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε ότι ακούγονται στα μέρη από όπου περάσαμε… είχαμε πει ότι θα το ξανακάναμε, έστω για μία φορά, όλοι μαζί όπως τότε, άλλα δεν προλάβαμε, έφυγες μόνος σου…. Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκεί, κάνε reperage, δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι ότι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… λίγο διαφορετική αλλά πάλι έναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ!!!!», έγραψε εχθές στη συγκινητική του ανάρτηση για τον θάνατο του φίλου του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, «ανεβάζοντας» παράλληλα κοινές τους φωτογραφίες.