Κόβουν δέντρα στην Λάρνακα για δημιουργία χώρου στάθμευσης

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δέχτηκε  στο Επαρχιακό  Γραφείο  Λάρνακας παράπονα έντονης διαμαρτυρίας από κατοίκους του προσφυγικού συνοικισμού Καμάρες για κοπή δέντρων σε κρατική γη για δημιουργία χώρου στάθμευσης της εκκλησίας.

Μάλιστα, συνεχίζει η ανακοίνωση των Οικολόγων, σε αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων Λάρνακας που επισκέφθηκε την περιοχή, οι λειτουργοί των δημοσίων έργων είπαν ότι είναι απόφαση της τοπικής αρχής και πως τα δέντρα παράνομα φυτεύτηκαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Κατά τη διαδικασία κοπής των κυπαρισσιών το συνεργείο προκάλεσε  βλάβη στο σύστημα υδροδότησης και κλήθηκε στην περιοχή συνεργείο του τμήματος υδατοπρομήθειας για αποκατάσταση των ζημιών.

Εκφράζουμε για άλλη μια φορά, καταλήγει η ανακοίνωση των Οικολόγων, την έντονη απογοήτευση και δυσφορία για αυτές τις νοοτροπίες και τακτικές και δηλώνουμε πως το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα να φυτεύει αλλά και να προστατεύει δέντρα με σκοπό και στόχο να κάνει το μαύρο τοπίο που ζούμε, πράσινο.

Πηγή: ΚΥΠΕ