Πέθανε στα 29 η TikToker Eva Evans

Θλίψη στην οικογένεια, τους οικείους και τους θαυμαστές της προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της Eva Evans στα 29 της χρόνια.

Στα 29 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η δημοφιλής influencer του TikTok Eva Evans όπως έκανε γνωστό η αδερφή της Lila στο Instagram.

Η Lila δημοσίευσε μια φωτογραφία τηςs, επισημαίνοντας πως βρίσκεται ανάμεσα στην άρνηση και την αποδοχή μετά τον ξαφνικό χαμό της αδερφής της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της εύχεται η Eva Evans να ήταν ακόμα ζωντανή καθώς θα είχε τα τέλεια λόγια να πει, ενώ η ίδια δεν μπορεί.

Η οικογένεια της Eva Evans θα διοργανώσει μια συγκέντρωση την Τρίτη για την Eva Evans, ενώ ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου της.

Από το TikTok στο Amazon Prime

Η Eva είχε περισσότερους από 300.000 followers στο TikTok και τα βίντεό της έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από τρία εκατομμύρια likes.

 

Δημιούργησε επίσης τη σειρά Club Rat, μια σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε. Ακολουθούσε τα χνάρια μιας influencer που ξαναβγαίνει ραντεβού μετά το viral βίντεο χωρισμού της. Η σειρά των πέντε επεισοδίων προβλήθηκε από το Amazon Prime.

@itsevaevans

@JoJo Siwa PLS YOU WOULD BE UNSTOPPABLE IF YOU TEAMED UP W BRIANA @Briana andalore (sry if i pronounced you last name wrong lol) // OR JUST LIKE A GOOD STYLIST WHO PUTS YOU IN CLOTHES NOT LIKE DANCE COSTUMES PLSSSS #jojosiwa

♬ original sound – Eva Evans | NYC 🤍

πηγή: in.gr