Πέτρος Φιλιππίδης: Επιτέθηκε φραστικά σε καταγγέλουσα έξω από το δικαστήριο

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε χθες, Τρίτη 22 Νοεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες του Debater και του δημοσιογράφου, Λάζου Μαντικού, ο ηθοποιός επιτέθηκε λεκτικά σε μία από τις καταγγέλλουσας.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς βρισκόταν έξω από τις δικαστικές αίθουσες είχε φραστικό επεισόδιο με μία από τις καταγγέλλουσες, το οποίο ξεκίνησε ο ίδιος.

«Ντροπή σου», της είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για όλα όσα έχεις κάνει…!», ανταπάντησε η καταγγέλλουσα.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Debater, από την πλευρά υπεράσπισης του ηθοποιού ζητήθηκε από μάρτυρα υπεράσπισης της καταγγέλλουσας, να φέρει συσκευή και μήνυμα του 2008 για να αποδειχθεί ότι μιλούσαν για τον βιασμό του. Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο καθώς δεν του το είχε πει το θύμα, αλλά και να το έλεγε, δεν θα το έστελνε σε μήνυμα, θα το έλεγε στο τηλέφωνο.

Επίσης, από την υπεράσπιση του ηθοποιού ακούστηκε στην αίθουσα, «γιατί κανένα θύμα δεν έχει μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα του Φιλιππίδη; Αν σου έστελνε μια μεγάλη προσωπικότητα, όπως ο Φιλιππίδης δεν θα κρατούσες το μήνυμα για να το δείχνεις στις φίλες σου;».

Η δίκη του ηθοποιού πραγματοποιείται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού κατά τριών συναδέλφων του.

 

Με πληροφορίες από Debater