ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 24Η/ΕΚΡΗΞΗ ΕΓΚΩΜΗ: ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ για εξετάσεις οι αρχές, όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, με εγκαύματα η 19χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε, ποια η κατάσταση του δεύτερου προσώπου

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για την χθεσινή  ισχυρή έκρηξη στην Έγκωμη, αναφέρουν πολύ ασφαλείς πληροφορίες στο 24Η.

Ήδη, από νωρίς το πρωί οι ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή για εξονυχιστικές έρευνες όπως και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σημειώνεται πως από την ισχυρή έκρηξη μια κοπέλα, με καταγωγή από την Ελλάδα, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας. Φέρει εγκαύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της και η κατάσταση υγείας της είναι σταθερή, αναφέρουν πληροφορίες στο 24Η.

Όσον αφορά για το δεύτερο πρόσωπο που μεταφέρθηκε με κρίση πανικού, η κατάσταση υγείας του είναι καλή.

Υπενθυμίζεται πως συστάθηκε και ανακριτική ομάδα με επικεφαλής αξιωματικό,για πλήρη διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.

Πρόκειται για οικία και συγκεκριμένα τριώροφη η οποία γκρεμίστηκε, λόγω της ισχυρής έκρηξης που σήκωσε στο πόδι την περιοχή.

Από την έκρηξη και όπως ανέφερε σε ανάρτηση του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, κύριος Ανδρέας Κεττής, υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές και πτώσεις τοιχοποιίας στο ισόγειο της κατοικίας όπου βρίκεται αριθμός στούντιο (6 συνολικά) 4 στούντιο στο ισόγειο και 2 στην αυλή της κατοικίας. Ένα άτομο μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό πριν την άφιξη της Π.Υ. Δεύτερο άτομο μεταφέρεται σε κατασαταση πανικού επίσης στο Νοσοκομείο γιαβπαροχη Πρώτων Βοηθειών.

«Δεν υπάρχει ενεργός πυρκαγιά. Εκ μέρους μας γίνεται έρευνα και επιθεώρηση των χώρων της κατοικίας. Φαίνεταιβεκ πρώτης όψεως να πρόκειται για έκρηξη λόγω πιθανής απώλειας υγραερίου. Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση και τα ακριβή αίτια θα διερευνηθούν αργότερα. Επικεντρωνόμαστε τώρα στην έρευνα λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας», ανέφερε.

 

ΜΧ