Πωλείται το ιστορικό μονοθέσιο του Μίκαελ Σουμάχερ!

Σε δημοπρασία αναμένεται να πωληθεί το πρώτο μονοθέσιο με το οποίο αγωνίστηκε στην F1 ο Μίκαελ Σουμάχερ, η Jordan 191 της κατασκευάστριας Jordan Grand Prix.
Την περίφημη Jordan 191 με την οποία έκανε το ντεμπούτο του ο Γερμανός οδηγός αναμένεται να τοποθετήσει σε δημοπρασία ο διεθνής οίκος δημοπρασιών Bonhams. Το μονοθέσιο με το οποίο έκανε ντεμπούτο ο Σουμάχερ, σχεδιάστηκε το 1991 από τον Gary Anderson για την Jordan Grand Prix, η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα ως κατασκευάστρια από το 1991 μέχρι το 2005. Σημειώνεται δε, πως την Jordan 191 την οποία έχει οδηγήσει και ο γιος του Μίκαελ, Μικ Σουμάχερ, την οδήγησε μόνο μία φορά και συγκεκριμένα στην πίστα του Σπα, σε ένα αγώνα που εγκατέλειψε στον πρώτο γύρο.
Ο οίκος Bonhams θα τοποθετήσει σε δημοπρασία το μονοθέσιο στις 3 Φεβρουαρίου, σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.
Αυτό που βγαίνει από τον οίκο, είναι πως η τιμή στην οποία αναμένεται να «χτυπηθεί» το αυτοκίνητο, είναι της μεταξύ 1.400.000 και 2.000.000. Όσοι ενδιαφέρονται πάντως, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελιδα για να… κάνουν την προσφορά τους.
Πηγή: sdna.gr