Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου επιβλητικού καταστήματος της Elysee στη Λευκωσία

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου καταστήματος της Elysee, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στη Λευκωσία, στην παρουσία της Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Νατάσας Πηλείδου και του Δημάρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Στη λαμπερή τελετή, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους μοντέρνους χώρους του επιβλητικού κτιρίου που ξεπερνά τα 1000m2. Σε ένα κατάστημα, πιο ευρύχωρο και μεγάλο, με εύκολη πρόσβαση για τον ενδιαφερόμενο επαγγελματία και εγκαταστάτη, και με ακόμη περισσότερα προϊόντα ολοκληρωμένων λύσεων που αφορούν: τις αγροτικές και τις βιομηχανικές εφαρμογές, τις κατασκευές και τα δίκτυα υποδομών και τους χώρους πρασίνου, συστήματα και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλές ανάγκες του υδραυλικού, του ηλεκτρολόγου, του κηπουρού, του εργολάβου, του αγρότη, αλλά και του ερασιτέχνη (DIY).

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Πάνος Πρωτοπαπάς, υπογράμμισε πως το νέο κτίριο της Εlysee αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, για περαιτέρω αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου καταστημάτων της: «Το νέο μας κτίριο είναι σχεδιασμένο με τα τελευταία πρότυπα αειφορίας, ώστε να παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει. Πρόκειται για μια επένδυση που συμβαδίζει άριστα με τη στρατηγική μας «Elysee50», που στοχεύει σε πολυεπίπεδες ενέργειες που αφορούν την αντιστροφή της κλιματικής αλλαγής και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης» ανέφερε. Όπως τόνισε η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Νατάσα Πηλείδου, η Elysee ξεχωρίζει ήδη στο κομμάτι του green, αποτελώντας παράδειγμα για τις κυπριακές επιχειρήσεις που θέλουν να συμβάλουν στην περιβαλλοντική στρατηγική του τόπου. Εξαίρει, επίσης, τη διαχρονική συνεργασία της εταιρείας με το Υπουργείο και ανακοίνωσε πως νέα προγράμματα κυκλικής οικονομίας είναι προ των πυλών, τα οποία η Elysee μπορεί να χρησιμοποιήσει για την περαιτέρω ανάπτυξή της στον τομέα.

Η Elysee, ηγέτιδα εταιρεία συστημάτων σωληνώσεων στην Κύπρο, καλύπτει τις απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς στους τομείς της ύδρευσης και της άρδευσης, των υποδομών και της ενέργειας, εδώ και 44 χρόνια, αντλώντας εμπειρία και εξειδίκευση από το διεθνή δίκτυό της σε 65 χώρες. Με την ποιότητα να αποτελεί διαχρονική αξία στις εργασίες της, κατέχει σήμερα την πιστοποίηση ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, EMAS, απόδειξη της δέσμευσής της για παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων, προστασία του περιβάλλοντος και ασφάλεια των εργαζομένων της. Επιπλέον, είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες που κατέχει διεθνούς κύρους πιστοποιήσεις όπως DVGW, KIWA, SII και OVGW.

Το νέο κεντρικό κατάστημα εξυπηρέτησης της Εlysee στη Λευκωσίας επιδιώκει να αναβαθμίσει περαιτέρω την αγοραστική εμπειρία και εξυπηρέτηση των πελατών της, σε ένα σημείο με εύκολη πρόσβαση στο κοινό, που αναμένεται να καθιερωθεί στην Πρωτεύουσα, ως «Φώτα Elysee»!

Με το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της κορδέλας από την Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Νατάσα Πηλείδου, ενώ κατά την αποχώρηση των προσκεκλημένων τους δόθηκε ένα δεντρύλιο, ως σύμβολο της αφοσίωσης της εταιρείας στο περιβάλλον.