Πρεμιέρα για την ταινία “Jurassic World: Dominion”

Από τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη της σειράς ταινιών “Jurassic World”, Colin Trevorrow (ο οποίος υπηρετεί την ταινία και ως εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Steven Spielberg), το “Dominion” διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή της Νήσου Νούμπλαρ.

Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει μια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.

Ο Chris Pratt και η Bryce Dallas Howard επιστρέφουν για τρίτη φορά στους ρόλους των Owen Grady και Claire Dearing, έχοντας μαζί τους αυτή τη φορά τους Sam Neill, Laura Dern και Jeff Goldblum από την πρώτη ταινία “Jurassic Park”.

Το franchise των ταινιών “Jurassic” είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του κινηματογράφου, καθώς μέχρι σήμερα έχουν αποφέρει πάνω από 5 δις δολάρια στο παγκόσμιο box-office. Το “Jurassic World: Dominion” πρόκειται για μια τολμηρή, διαχρονική και συναρπαστική περιπέτεια που θα καθηλώσει όλους τους θεατές που μεγάλωσαν με την πρώτη ταινία όσο και τους νεότερους που την ανακάλυψαν στην αναβίωσή της.

Συντελεστές
ΣκηνοθεσίαColin Trevorrow

ΠρωταγωνιστούνChris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill

Διάρκεια146′

Πρεμιέρα9 Ιουνίου

πηγή: Check In Cyprus