“Ψυχρός πόλεμος” με… παγωτά (Vid)

Έντονη διαμάχη ξέσπασε μεταξύ δύο προμηθευτών παγωτού με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα!

Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια όταν ένας εξ αυτών προσπαθώντας να πουλήσει τα παγωτά του σε νεαρούς ανέφερε ότι τα παγωτά του είναι “νοστιμότερα και φθηνότερα” από εκείνα του ανταγωνιστή του.

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Blackburn στη Μεγάλη Βρετανία το περασμένο Σάββατο 9/11, στις έξι το απόγευμα και καταγράφηκε από τον Mobeen Quizam, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος από το σπίτι του βιντεοσκόπησε το συμβάν και το ανέβασε το στο διαδίκτυο.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ο 32χρονός Zeheer Ramzan πωλητής της μάρκας Mr Whippy και ο ανταγωνιστής του 42χρονού Mohammed Mulla πωλητής του Mr Yummy.

Ο κ. Quizam ανέφερε για το περιστατικό “Μόλις έφτασα στο σπίτι όταν άκουσα φωνές από το δρόμο. Εκεί δύο άνδρες, πωλητές παγωτών ούρλιαζαν στο δρόμο” και πρόσθεσε “Στη συνέχεια είδα τον έναν να κατεβαίνει από το βαν και με μια μεταλλική μπάρα να σπάει το παράθυρό του άλλου.”

Ο 55χρονος John Tighe που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε ότι “‘Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους δύο προσέφερε δυο πυραύλους παγωτού στη τιμή των δύο λιρών. Τότε ο δεύτερος προσέφερε το παγωτό του δέκα πένες λιγότερο” και πρόσθεσε:

“Αυτό εκνεύρισε τον Mr. Yummy. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Ο πωλητής του Mr. Yummy πήδηξε από το βαν του και έσπασε το παράθυρο του Mr. Whippy. Ο τελευταίος πήρε φόρα και τράκαρε το βανάκι του Mr. Yummy.”

Περισσότερες περίεργες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.