Ράπερ σκότωσε τον μάνατζέρ της στη μέση του δρόμου – Σοκάρουν τα πλάνα της δολοφονίας

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την ανατριχιαστική στιγμή που η ράπερ Key Vhani σκοτώνει τον μάνατζέρ της στη μέση του δρόμου.

Η 27χρονη ράπερ Key Vhani βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της δολοφονίας του ατζέντη της στις 9 Οκτωβρίου, με κάμερα ασφαλείας να έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που τον σκοτώνει στη μέση του δρόμου στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το NBC, φαίνεται η ράπερ να τσακώνεται με έναν άνδρα έξω από ένα λευκού χρώματος αυτοκίνητο. Δευτερόλεπτα αργότερα οι δύο τους αρχίζουν να χτυπιούνται μεταξύ τους, με τον μάνατζερ της 27χρονης να βγαίνει από το όχημα και να συμμετέχει στην επίθεση κατά της Key Vhani.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η ράπερ στη συνέχεια βγάζει όπλο από την τσάντα της και αρχίζει να πυροβολεί τον μάνατζέρ της.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ο άνδρας με τον οποίο είχε αρχικά τσακωθεί η ράπερ, παρασέρνει την 27χρονη με το λευκό αυτοκίνητο και φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Το ίδιο κάνει και η Key Vhani αφού σηκώνεται όρθια μετά την παράσυρσή της.

Οι ισχυρισμοί της Key Vhani

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας η ράπερ Kevhani Camilla Hicks υποστήριξε ότι φοβήθηκε λόγω του μεγέθους του θύματος , προσθέτοντας ότι τον άκουσε να της λέει «θα σε σκοτώσω με ένα χτύπημα». Ο μάνατζέρ της κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος.

Η ίδια δηλώνει αθώα με τους δικηγόρους της να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για «ξεκάθαρη περίπτωση αυτοάμυνας».

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 15 Φεβρουαρίου 2024.

πηγή: in.gr