ΡΕΠΟΡΤΑΖ 24Η: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ και πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο που ανοίγει στην καρδιά της Αγίας Νάπας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όλες οι πληροφορίες στο 24Η για το πεντάστερο ξενοδοχειακό θέρετρο που θα κάνει την εμφάνιση του στην Αγία Νάπα την Άνοιξη του 2024!

Εμπειρία, πολυτέλεια, γούστο, φινέτσα, άνεση, ξεκούραση και μια αίσθηση ηρεμίας και απόλυτης χαλάρωσης θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το «ταξίδι» που θα ζήσει μένοντας στο The Nine Hotel.

Πρόκειται για το νέο, εντυπωσιακό και πολυτελές ξενοδοχειακό, παραλιακό θέρετρο της Αγίας Νάπας 5 αστέρων.

Το The Nines είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Marystone Co Ltd. Έμφαση τους η τελειότητα σε κάθε πινελιά του ξενοδοχείου δίνοντας έμφαση, όπως αναφέρουν στην τελειότητα!

Μετά από δύο χρόνια κατασκευαστικών έργων, το νέο ξενοδοχείο της κοσμοπολίτικης Αγίας Νάπας θα βρίσκεται στην ένδοξη οδό του Nissi Beach, το οποίο σίγουρα αναμένεται από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του να κλέψει τις εντυπώσεις και το οποίο θα γίνει talk of the town!

Τα μοναδικά δωμάτια του υπόσχονται μία απαράμιλλη και εξατομικευμένη εμπειρία «με στόχο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του κάθε φιλοξενούμενου και επισκέπτη μας», αναφέρουν.

«Αφεθείτε στην ηρεμία των πισινών μας ή αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας στο The Nines Wellness Spa, όπου επίκεντρό μας είναι η χαλάρωσή σας. Ξεκινήστε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι όπως κανένα άλλο, απολαύστε τα μοναδικά κοκτέιλ μας σε ένα από τα πέντε μοναδικά εστιατόρια και μπαρ, απολαύστε έναν εξαιρετικό συνδυασμό γεύσεων».

Όπως αναφέρουν, «Η πραγματική πολυτέλεια 5 αστέρων ξεκινά πρωτίστως από την ομάδα του The Nines. Στο The Nines δημιουργούμε ευκαιρίες για επαγγελματίες του χώρου και για νέους που οραματίζονται να ξεκινήσουν την καρίερα τους στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου ο κάθε συνεργάτης μας θα ξεδιπλώνει καθημερινά το ταλέντο του, θα έχει ευκαιρίες ανάπτυξης, θα νιώθει ασφάλεια, θα λαμβάνει σεβασμό, εκτίμηση και αναγνώριση».

Οι πόρτες του υπερπολυτελές θερέτρου θα ανοίξουν για το κοινό την Άνοιξη του 2024.

Ωστόσο, ευχάριστα είναι τα νέα για το κοινό αφού από τώρα μπορεί να ξεκινήσει να κάνει τις κρατήσεις του στο www.thenineshotel.eu

MX