ΡΕΠΟΡΤΑΖ 24Η: ΚΛΕΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑ της Λευκωσίας, ετοιμάζει αποχαιρετιστήριο πάρτι με δωρεάν πίτσες, τι μας ανάφερε ο ιδιοκτήτης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η λειτουργία της χρονολογείται από το 1970 έως σήμερα!

54 χρόνια στο παζάρι, 54 ολόκληρα χρόνια προσφοράς μιας από τις πιο αυθεντικές, σπιτικές πίτσες της Λευκωσίας!

Ο λόγος για την πιτσαρία Andy’s στη Λευκωσία, η οποία πριν από λίγο διάστημα ανακοίνωσε πως κατεβάζει ρολά.

Όπως μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας κύριος Μιχάλης στο 24Η, με το που ανακοινώθηκε η εν λόγω είδηση, η απήχηση του κόσμου η αγάπη και παράλληλα η στεναχώρια που εισέπραξε από τον κόσμο ήταν ανεπανάληπτη.

«Η ανταπόκριση που πήρα από τον κόσμο ήταν μοναδική. Δεν το περίμενα ήταν εξωπραγματικό, νιώθω παράξενα η αληθεια να λέγεται, από τη μια χαρά και από την άλλη λύπη. Ο κόσμος μας είχε στη σκέψη του με τις αναμνήσεις που είχε τόσα χρόνια, που ερχόταν εδώ για να κάνει την παραγγελία του…».

«Με τους περισσότερους απέκτησα οικογενειακή φιλία, πολλοί ήρθαν στον γάμο μου, εγώ πήγα στον δικό τους…», ανέφερε στο 24Η ο κύριος Μιχάλης.

«Η πίτσα μου άντεξε λόγω του ότι εδώ ήταν ένας οικογενειακός τόπος, ο άλλος νιώθει σαν στο σπίτι του».

Να πούμε οτι η πιτσαρία Αndy’s είναι μια σπο τις ιστορικές της πρωτεύουσα, μιας και χρονολογείται από το 1970 όταν ο πατέρας του κυρίου Μιχάλη άνοιξε την πιτσαρία, προσφέροντας μοναδικές και σπιτικές συνταγές. Από το 2002 η πιτσαρία περνάει στα χέρια του κυρίου Μιχάλη όπου μέχρι σήμερα είχε τεράστια επιτυχία στο κυπριακό κοινό που τόσο πολύ την αγκάλιασε.

«Εδώ μεγάλωσαν γενιές και γενιές από πατέρα, γιο και εγγονό, πρόσφατα ερχόντουσαν στο κατάστημα και μου διηγούνται στιγμές από το παρελθόν, έχω φανατικούς οπαδούς», ανέφερε χαριτολογώντας ο κύριος Μιχάλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί η αγαπημενη πιτσαρία του κοινού να κλείνει, όμως όπως ανάφερε και στην ανάρτηση του ο ιδιοκτήτης, πλέον, από τον ερχόμενο Μάρτιο οι αγαπημένες πίτσες του κοινού θα διανέμονται Παγκύπρια σε όλες τις υπεραγορές κατεψυγμένες, οπόταν θα μπορεί το κοινό να δώσει την δίκη του παραγγελία για πάρτι και για catering, ή να την αποκτήσει από την υπεραγορά.

Και το καλύτερο;

Στις 29 Φεβρουαρίου ο κύριος Μιχάλης ετοιμάζει αποχαιρετιστήριο πάρτυ στο Andy’s Pizza και προσκαλεί όλους να δοκιμάσουν και να γευτούν πίτσες, καθώς με δέκα διαφορετικά είδη πίτσας καθώς και μουσική.

Το πάρτυ θα αρχίσει γύρω στις 18:00 το απόγευμα και ολοι είστε ευπρόσδεκτοι!
μέχρι οποίος θέλει να έρθει για να γευτεί την μοναδική συνταγή πίτσας του κυρίου Μιχάλη.

Μυστικό επιτυχίας του κυρίου Μιχάλη: Συνέπεια, Πειθαρχία και Αγάπη στο Προϊόν και προπάντων ο πελάτης να βλέπει μόνο χαμόγελα!!

Andy’s Pizza: Τηλ. 22674444

ΜΧ