ΡΕΠΟΡΤΑΖ 24Η: ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ στο χέρι οι Κύπριοι, ενόψει τριήμερων, ποιες χώρες πήραν πρωτιά

Τι αναφέρει στο 24Η ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτών Κύπρου κύριος Χάρης Παπαχαραλάμπους 

Τρία είναι τα τριήμερα που έρχονται και μάλιστα συνεχόμενα!

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, οι Κύπριοι έχουν προετοιμαστεί εδώ και αρκετό διάστημα κλείνοντας εγκαίρως τα εισιτήρια τους, εκμεταλλευόμενοι τα τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας, της 25ης Μαρτίου και της 2ης Απριλίου!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο 24Η, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτών Κύπρου κύριος Χάρης Παπαχαραλάμπους, ανέφερε πως όσον αφορά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας οι Κύπριοι θα μείνουν εντός, ωστόσο υπάρχει μια σχετική κινητικότητα στο αεροδρόμιο με την πρωτιά να την κατέχει όπως πάντα η Ελλάδα.

Δεύτερο έρχεται το Ηνωμένο Βασίλειο, και έπειτα Ευρωπαϊκές χώρες με απευθείας πτήσεις.

Σημειώνοντας, ο κύριος Παπαχαραλάμπους μας ανέφερε πως στη λίστα των Κυπρίων βρίσκεται και το Ντουμπάϊ το οποίο, πλέον, συγκαταλέγεται στους δημοφιλείς προορισμούς.

Γεμάτα σχεδόν είναι τα πακέτα όμως, όσον αφορά τα άλλα δυο τριήμερα που ακολουθούν, αυτά της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου όπου εκεί αναμένεται μαζική έξοδος των Κυπρίων, κυρίως προς Ελλάδα αλλά μαι Ευρώπη.

«25η Μαρτίου και 1η Απριλίου ο κόσμος ταξιδεύει περισσότερο, σχεδόν έχουν γεμίσει, όμως πάντα υπάρχει κάτι διαθέσιμο για Ελλάδα», ανέφερε στο 24Η.

 

ΜΧ