Ρινγκ παιδικός σταθμός! (vid)

Σε ρινγκ είχαν μετατρέψει τρεις εργαζόμενες  έναν βρεφονηπιακο σταθμο στην πολιτεία του Delaware  των Η.Π.Α

Ο λόγος για τις   Tiana Harris, 19 ετών, Lisa Parker, 47 ετών, και Estefania Myers, 21 οι οποίες  ενθάρρυναν νήπια να παλεύουν μεταξύ τους όταν βρίσκονταν υπό την “επιτήρησή” τους.

Όπως μετέδωσε το CBS  οι τρεις κοπέλες εργαζόντουσαν στο  βρεφονηπιακό  σταθμό Hands of Our Future στο Dover.

Όλα έγιναν γνωστά όταν  ένα βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο  τις έδειχνε να  δύο τρίχρονα παιδιά να συμμετάσχουν σε μια οργανωμένη πάλη μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο βίντεο ακούγεται ένα παιδί το οποίο φωνάζει “Με τσιμπάει!” και την ίδια ώρα η εργαζόμενη να απαντάει “Όχι τσιμπήματα, μόνο μπουνιές”. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Dover, Tim Stump, αποκάλυψε στο FoxNews.com ότι “ήταν ένα δύσκολο βίντεο για παρακολούθηση”. “Ένα από τα παιδιά, έτρεξε σε έναν από τους ενήλικους για προστασία, αλλά εκείνη το έβαλε να παλέψει ξανά”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Το βίντεο τραβήχτηκε τον περασμένο  το περασμένο Μάρτιο και εικάζεται ότι οι δύο από τις ύποπτες ενθάρρυναν τις μάχες την ίδια στιγμή που η τρίτη τραβούσε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο.

Οι γονείς των παιδιών που ενημερώθηκαν τη περασμένη Δευτέρα. “Είναι πολύ ενοχλητικό να σκέφτεσαι ότι συνέβαινε αυτό το πράγμα”, δήλωσε η Amy Bickerling, μητέρα ενός τετράχρονου αγοριού που πήγαινε στον ίδιο βρεφονηπιακό σταθμό.

Ο αρχηγός της αστυνομίας τόνισε ότι αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις ότι αυτές οι μάχες πραγματοποιήθηκαν κι άλλες φορές.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.