Ροντίκα Κάρογιαν : Η απάντηση της , στα αρνητικά σχόλια για την συμμετοχή της στο Feel Fantastic

 

Η γυναίκα του Προέδρου του ΔΗΚΟ, έδωσε την δική της απάντηση στα οποία σχόλια ακούστηκαν , μετά την προχθεσινή εμφάνιση της στο show-reality του Mega Kύπρου , “Feel Fantastic”.

Άλλωστε η ίδια με το που πάτησε το πόδι της στην σκηνή, δίπλα στην Έλενα Παπαβασιλείου, τόνισε ότι νιώθει αρκετό αγχος.  

Δείτε την απάντηση της , την οποία δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και δεν είναι άλλη απο τον ορισμό της λέξης “άγχος”: 

“Ο όρος άγχος (ή στρες) προέρχεται από το ρήμα ἄγχω, που στην αρχαία ελληνική γλώσσα σημαίνει σφίγγω ή πνίγω. Το άγχος είναι μια φυσιολογική σωματική και ψυχική αντίδραση σε μια απειλή η σε μια αίτηση για την αντιμετώπιση απαιτητικών καταστάσεων. Όταν νιώθεις στρες το σώμα σου είναι σε ένταση και ο εγκέφαλος σου πυροδοτείται από πολλαπλές σκέψεις. Ο καθένας μας εκτίθεται καθημερινά σε στρες καταστάσεις. Το στρες μάλιστα μπορεί να είναι και θετικό – το λεγόμενο ευ στρες – όταν καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε σπάνια (ή μόνο μερικές φορές) και σε περιορισμένο βαθμό. Σε αυτή την περίπτωση λειτουργεί σαν καταλύτης και μας ενεργοποιεί για να αντεπεξέλθουμε στις όποιες καταστάσεις. Όσο ποιο συχνό και έντονο είναι το στρες, τόσο πιο δύσκολο μας είναι να αντιμετωπίσουμε της καθημερινές μας υποχρεώσεις.

Συναισθήματα, θυμού, απογοήτευσης και φόβου, όπως επίσης, οξυθυμία, κούραση και κατάθλιψη, μας κυριαρχούν και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε έτσι όπως θα θέλαμε. Το στρες μας κάνει ιδιαίτερα απαιτητικούς, ανυπόμονους και ευερέθιστους με ιδιαίτερα χαμηλή διάθεση για συνεργασία.”

 

Πηγή: stylista.com.cy