Σακίρα: Οι γιοι μου μίσησαν το Barbie και συμφωνώ μαζί τους έως έναν βαθμό

Ένιωσαν ότι ήταν ευνουχιστικό, εξήγησε η τραγουδίστρια 

Αν και η ταινία «Barbie» αποτέλεσε το φαινόμενο της χρονιάς, οι γιοι της Σακίρα φαίνεται ότι δεν είναι ανάμεσα στους θαυμαστές της.

Η 47χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή της ότι ο Σάσα και ο Μίλαν – τους οποίους μοιράζεται με τον πρώην της Ζεράρ Πικέ – μίσησαν τη δημοφιλή ταινία.

«Οι γιοι μου το μίσησαν απόλυτα», δήλωσε η Σακίρα στο «Allure» σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 1 Απριλίου. «Ένιωσαν ότι ήταν ευνουχιστικό. Και συμφωνώ και εγώ, σε κάποιο βαθμό. Εγώ μεγαλώνω δύο αγόρια. Θέλω να νιώθουν κι αυτοί δυνατοί [ενώ] σέβονται τις γυναίκες».

Η ποπ-σταρ συνέχισε: «Μου αρέσει η ποπ κουλτούρα όταν προσπαθεί να ενδυναμώσει τις γυναίκες χωρίς να στερεί από τους άνδρες τη δυνατότητα να είναι άνδρες, να προστατεύουν και να παρέχουν. Πιστεύω στο να δίνουμε στις γυναίκες όλα τα εργαλεία και την εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά χωρίς να χάσουμε την ουσία μας, χωρίς να χάσουμε τη θηλυκότητά μας. Πιστεύω ότι οι άνδρες έχουν έναν σκοπό στην κοινωνία και οι γυναίκες έχουν επίσης έναν άλλο σκοπό. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και αυτή η φιλοφρόνηση δεν πρέπει να χαθεί».

Αφού ρωτήθηκε: «Επειδή μια γυναίκα μπορεί να τα κάνει όλα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κάνει όλα;», η Σακίρα διευκρίνισε: «Γιατί να μην μοιραστούμε το φορτίο με ανθρώπους που αξίζουν να το σηκώσουν, που έχουν καθήκον να το σηκώσουν επίσης;».

Μετά την πρεμιέρα του τον Ιούλιο του 2023, το «Barbie» γνώρισε ευρεία επιδοκιμασία.

Παρά το πόσο πολύ δεν άρεσε στα παιδιά της Σακίρα το «Barbie», η καλλιτέχνιδα εξήγησε στο Allure ότι βρίσκει αναζωογονητικό όταν οι γυναίκες μπορούν να είναι ο «αδιαπραγμάτευτος εαυτός τους».

Φωτογραφία: EPA

πηγή: Πρώτο Θέμα