Σε αυτό το χωριό θα βρεις τα πιο λαχταριστά μπουρέκια με γεμίσεις που τρελαίνουν!

Και όχι μόνο!

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και οι προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι βρίσκονται πρό των πυλών!

Και από αυτό, σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν τα πιο λαχταριστά, παραδοσιακά μπουρέκια με γεμίσεις που τρελαίνουν κόσμο και κοσμάκη!

Το 24Η λοιπόν, σήμερα σου παρουσιάζει μια άκρως «γευστική» πρόταση από το χωριό Ακάκι στην Επαρχία Λευκωσίας, που ακούει στο όνομα «La Kiwi».

Με χρόνια τώρα στο παζάρι, το αγαπημένο γλυκοπωλειο που φημίζεται για τα θεσπέσια γλυκάκια, τα ζεστά αλμυρά και σνακ του, τις απίθανες τούρτες αλλά και την πλούσια ποικιλία του σε μπισκότα, γεμιστά καθώς και κρραστικα για κάθε είδους περίσταση, πάντα πρωτοτυπεί!

Μια επίσκεψη σίγουρα θα σε πείσει για να γίνεις ο τακτικός θαμώνας του χωριού.

Και φέτος, το ξακουστό μαγαζάκι έχει συμπεριλάβει στο μενού του για αυτή την Τσικνοπέμπτη τα best seller και λαχταριστά μπουρέκια που πρέπει να βάλεις στη λίστα σου!

Από νωρίς το πρωί, το προσωπικό του «La Kiwi», θα σερβίρει τα πιο πλούσια μπουρέκια σε κρέμα, αναρή, χαλούμι και σατζιη!

Μην το χάσεις!

Για παραγγελίες και πληροφορίες ΔΕΣ ΕΔΩ

ΜΧ