ΣΕΑΝΣ του Μιχάλη Παπαδόπουλου: ‘Eρχεται Λευκωσία με καλοκαιρινή διάθεση!

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στην Λεμεσό η κωμωδία του Μιχάλη Παπαδόπουλου, «ΣΕΑΝΣ», θα συνεχίσει τις παραστάσεις του στην Λευκωσία. Με καλοκαιρινή διάθεση οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν  στο θερινό κινηματοθέατρο Κωνστάντια και συγκεκριμένα στις 22, 23, 24, 26, 29 & 30 Ιουνίου στις 21:00.

Το έργο «Σεάνς» είναι μια μονόπρακτη κωμωδία με πρωταγωνιστή φυσικά το χιούμορ!
Το έργο αποπειράται να καυτηριάσει με κωμικό τρόπο, μέσα από μια πνευματιστική συνεδρία, τη γνωστή στο κοινό ως «Σεάνς», τον κομματικό διπολισμό αλλά και τα στερεότυπα που συνεπάγεται αυτό το φαινόμενο. Πρόκειται για μια καθημερινή ιστορία, γραμμένη με πολύ χιούμορ  την οποία το κοινό θα απολαύσει  με μπόλικο γέλιο τόσο για το θέμα της μοιχείας  όσο και για το κομματικό στοιχείο που θα  παρεισφρήσει μέσω πνευμάτων νεκρών, τα οποία «καλεί» το μέντιουμ.

Υπόθεση:

Η Μάγδα μια λαϊκή κυρία επισκέπτεται ένα μέντιουμ, την Ελένη η οποία μπορεί να επικοινωνεί με πνεύματα, στο κέντρο της Αθήνας. Το επισκέπτεται  για να μάθει αν ο σύζυγός της την απατά. Στην πορεία του έργου διαδραματίζονται  αρκετά ευτράπελα γεγονότα με φαντάσματα και πνεύματα νεκρών μέσα από κωμικές επεισοδιακές επαφές με τον άλλο κόσμο!

Συντελεστές της παράστασης:

Σκηνοθεσία Μαρίνος Ανωγυριάτης
Σκηνικά/ Κοστούμια: Μιχάλης Παπαδόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Nεκτάριος Λοϊζίδης
Παίζουν: Ευαγγελία Νικολάου, Αγγελίνα Μήτκα, Nεκτάριος Λοϊζίδης.

Παραστάσεις Λευκωσίας: 22, 23, 24, 26, 29 & 30 Ιουνίου στις 21:00 στο θερινό κινηματοθέατρο Κωνστάντια.

Κρατήσεις/ Πληροφορίες: 22348203