Ε.Σιδερά : Τι δήλωσε για την απαγόρευση της συμμετοχής της στο Dansing

 

Η παρουσιάστρια του φιλανθρωπικού show “Dansing II” στο Mega Κύπρου,  Xριστιάνα Αριστοτέλους , έδειξε την δυσφορία της και τον εκνευρισμό της  ζωντανά στην εκπομπή της «Για Σένα», ενώ η Κατερίνα Αγαπητού η οποία θα αναπληρώσει την ηθοποιό δήλωσε στο 24h ότι είναι «απαράδεκτη» η στάση του ΘΟΚ

Τι λέει όμως η ηθοποιός για αυτή την απόφαση του ΘΟΚ. Είναι ή όχι στεναχωρημένη; 

Άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον της Ελένης Σιδερά, αναφέρουν πως η Ελένη στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με την ξαφνική απόφαση του ΘΟΚ να αποχωρήσει από το show , λίγο πριν την πρεμιέρα και ενώ ήδη είχε βγει στον αέρα το τρέιλερ.

Λογικό φυσικά, η ίδια να νιώθει απογοητευμένη, ωστόσο ως σωστή επαγγελματίας οφείλει να ακολουθήσει τις εντολές και τους κανόνες που έχει θέσει ο ΘΟΚ.

Το 24h επικοινώνησε με την ηθοποιό , για να καταθέσει την δική της άποψη για το περιστατικό. Η Ελένη Σιδερά δήλωσε ότι « Ανεξάρτητα αν θεωρώ σωστή η λάθος την απόφαση του ΘΟΚ, εγώ είμαι εργαζόμενη σ΄αυτόν τον οργανισμό. Οπότε σέβομαι και τηρώ τις αποφάσεις ,όποιες και αν είναι αυτές».

Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε την απόφαση του ΘΟΚ. Ωστόσο θεωρούμε πως θα ήταν σοφότερο αν η πρόθεση τους για απαγόρευση συμμετοχής των ηθοποιών του ΘΟΚ στο συγκεκριμένο Show, ήταν ξεκάθαρη απο την αρχή . Η απόφαση της απαγόρευσης της συμμετοχής της Ελένης Σιδερά , λίγες μέρες πριν την Πρεμιέρα, δεν ήταν και η πιο σωστή κίνηση, καθώς είναι γνωστό πως επηρεάζεται ολόκληρη η παραγωγή του show, που στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.