Σιγουριά για Αναστασιάδη απο Κασουλίδη

 

Ερωτηθείς αν θα είναι εκλογές ενός γύρου, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι  και δευτέρου γύρου να είναι, «νομίζω ότι η επικράτηση του κ. Αναστασιάδη, για μένα και το λέω με κάθε ταπεινότητα, θα είναι σίγουρη».

Πρόσθεσε ότι το κυρίαρχο θέμα των επερχόμενων προεδρικών εκλογών είναι η κατάσταση της οικονομίας, γιατί πρέπει να μπει σε μια ορθόδοξη βάση, «να κυβερνούν εκείνοι που πιστεύουν στην ελεύθερη κοινωνική οικονομία της αγοράς και όχι εκείνοι που μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν με μια κοσμοθεωρία εντελώς αντίθετη και άσχετη με αυτή την ελεύθερη κοινωνική  οικονομία».

Ο κ. Κασουλίδης σημείωσε ότι  «θα μπει η πολιτική που αφορά την Κύπρο σε μια ορθόδοξη θέση όσον αφορά τη λειτουργία μιας ελεύθερης κοινωνικής οικονομίας, η οποία θα ανορθώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Κύπρος».

«Αυτό για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται  επαναπροσδιορισμό της εξωτερικής μας πολιτικής που να έχει τα στοιχεία της αξιοπιστίας και του σεβασμού ανάμεσα στους εταίρους μας στην Ευρώπη, με τους οποίους και θα συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα της αποφυγής της Κύπρου από τη χρεωκοπία», κατέληξε.

 

Πηγή από ΚΥΠΕ