Σωφρόνης: “Η ιστορία γράφεται με αυτούς που είναι στην αποστολή”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης.

-Αρχικά: “Ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο δίκαια βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, ήμασταν καλύτεροι στο 1ο μέρος και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το σκορ στο 2ο ημίχρονο. Είναι ένα παιχνίδι και βλέπουμε το επόμενο ντέρμπι με τον Άρη. Οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα έχουν αλλάξει, όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και πρέπει να δίνεις μάχη κάθε αγωνιστική. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε από την αρχή”.

“Το είπα αρκετές φορές, η ιστορία γράφεται με αυτούς που είναι στην αποστολή. Σίγουρα υπήρχαν κάποιες απουσίες αλλά δεν ποτέ στεκόμαστε σε αυτές. Σίγουρα τους θέλουμε όλους υγιείς για να κάνουμε τις επιλογές μας. Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα τα έδωσαν όλα, έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους αξίζουν συγχαρητήρια”.

“Κάθε αντίπαλος έχει τις δικές του αδυναμίες και τα δικά του θετικά. Κρατήσαμε αρκετά καλά τα όπλα της Ανόρθωσης σήμερα και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Γι’ αυτό κερδίσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση”.

“Ο Σατσιάς θα αξιολογηθεί τις επόμενες 1-2 μέρες για να δούμε αν έπαθε κάποια ζημιά. Ο Γιάννης είναι πάντα έτοιμος, παίρνει αγωνιστικά λεπτά και είναι εκεί για να βοηθά την ομάδα όπως όλοι. Έιναι ένα μεγάλο ρόστερ, ένα μακρύ πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να τους έχουμε όλους 100% έτοιμους”.