Σπαγέττι με σαφράν και κάβουρα

Υλικά:
1 πακέτο Σπαγγέτι ΜΙΤΣΙΔΗ ( 500g )
1 μεγάλη πρέζα κλωστές σαφράν
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο
50 g κρέας κάβουρα
150 ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι & πιπέρι
Παρμεζάνα

Μέθοδος:
1. Σε μπόλικο αλατισμένο, κοχλαστό νερό μαγειρέψτε τα μακαρόνια ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία.
2. Εν τω μεταξύ , βάλτε το σαφράν σε 2 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό σε ένα μπολ και αφήστε το να μουλιάσει για 10 λεπτά.
3. Λιώνετε το βούτυρο σε μεγάλη κατσαρόλα , προσθέτετε το κρεμμύδι και το τηγανίζετε ελαφρά , μέχρι να ροδίσουν . Προσθέστε το κρέας κάβουρα και ανακατέψτε. Αφαιρέστε από τη φωτιά , προσθέστε το υγρό σαφράν και την κρέμα γάλακτος , ανακατεύοντας καλά να σμίξουν όλα τα συστατικά.
4. Στραγγίζετε τα μαγειρεμένα μακαρόνια και αδειάζετε στη κατσαρόλα με τη σάλτσα. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε και σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.