Σπαγγέτι με πέστο και παρμεζάνα

Υλικά:
1 πακέτο Σπαγγέτι ΜΙΤΣΙΔΗ ( 500g )
5-6 κουταλιές της σούπας σάλτσα πέστο ΜΙΤΣΙΔΗ
¾ φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
¼ φλιτζάνι κουκουνάρια, καβουρδισμένα

Μέθοδος:
1. Σε μπόλικο αλατισμένο, κοχλαστό νερό μαγειρέψτε τα μακαρόνια ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία.
2. Όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε καλά και επιστρέφετε στην κατσαρόλα.
3. Προσθέστε το πέστο, κουκουνάρια και τη μισή παρμεζάνα και ανακατεύετε καλά.
4. Σερβίρετε σε πιάτα και βάζετε ακόμη λίγη παρμεζάνα.