Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στην Μπέττυ Μαγγίρα

«Ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός χωρίς λόγο», του είπε η παρουσιάστρια

Με αφορμή το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Νίκου Μουτσινά για τον ηλικιακό ρατσισμό που όπως είπε δεχόταν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας είχαν μια συζήτηση στην σημερινή εκπομπή του «Ηappy Day» αναφορικά με τα σχόλια που είχε κάνει ο δημοσιογράφος για την Μπέττυ Μαγγίρα και την ηλικία της.

«Όταν ήμασταν στο Κους-Κους, με έλεγε παππού και ήμουν 34 χρονών», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Νίκο Μουτσινά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει: «Καμιά φορά μέσα από το χιούμορ μπορεί να ειπωθούν πολύ σκληρά πράγματα».

«Η τηλεόραση δεν είναι δημόσιο και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πάρα πολλά χρόνια, αλλά υπάρχει στην τηλεόραση, γιατί τον αγαπάει ο κόσμος και κάνει νούμερα τηλεθέασης», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Καλά, εγώ όταν έκανα το σχόλιο από το οποίο ξεκίνησε όλη αυτή η συζήτηση, δεν εννοούσα ότι δεν μπορείς να κάνεις. Ξαφνικά φαντάζεστε, να πω, γιατί άκουσα κάποιους να λένε “θα κάνω ό,τι θέλω”, ότι θα βάλω ποδιά και θα κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς; Εννοούσα ότι όταν ξεκινήσεις στα 50 μια καριέρα παρουσιαστή και δεν ξέρεις τη δεοντολογία κτλ… γι’ αυτό έγινε και το λάθος που έγινε, το αντιδεοντολογικό, να μου βάλουν στο στόμα μου μια δήλωση που δεν είπα. Δεν ήταν θέμα ηλικίας, γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος», σχολίασε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας επαναφέροντας το θέμα της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Ανοίγεις τώρα μια κουβέντα, η οποία δεν έχει συζητηθεί ποτέ επί της ουσίας εδώ και δεν θα ήθελα να το κάνω τώρα, που θεωρώ ότι έχει κλείσει. Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή την κουβέντα. Ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός χωρίς λόγο. Υπήρξες και προσβλητικός απέναντι στην Μπέττυ Μαγγίρα, γιατί αυτό εννοείς», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι σε αυτή τη δουλειά να τηρούμε και μια δεοντολογία; Αρκεί να την ξέρουμε», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να ολοκληρώνει αυτή τη συζήτηση λέγοντας: «Είδες όμως ότι η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν και πριν 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δεν μπήκε χθες».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Παπανώτας είχε πει για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Το σχόλιό μου έχει προκύψει από κάτι ανοησίες που λένε ο κύριος Μακαλιάς και η κυρία Μαγγίρα. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχω δει πάρα πολλά, τώρα, ξαφνικά, μια γυναίκα στα 50 της να θυμηθεί να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει να τραγουδάει στα μπουζούκια, εντάξει αφού της αρέσει καλά κάνει. Ο κύριος Μακαλιάς που το παίζει μεγάλος ηθοποιός και ερμηνευτής του θεάτρου να κάθεται σε ένα πάνελ και να κάνει τον αλεξιπτωτιστή, τι να πω… Είναι άλλο το χιούμορ και άλλη η αυθάδεια. Εδώ είναι αυθάδεια».

πηγή: newsbeast.gr