Στέλλα Δημητρίου: Έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της

Έγινε για πρώτη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Δημήτρης Μιχαηλίδης πετούν στους εφτά ουρανούς μετά την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή τους.

Η Στέλλα Δημητρίου λίγες ώρες πριν γεννήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, έγραψε:

«Αυτή είναι η τελευταία μου φωτογραφία με κοιλίτσα !!! Απίστευτο μου φαίνεται ότι αυτό το ταξίδι τελείωσε!! Πως πέρασε ο καιρός; Τα συναισθήματα ανάμεικτα… Νιώθω ευγνωμοσύνη, ευλογία, ζω ένα θαύμα αλλά απ´την άλλη ήμουνα σχεδόν καθημερινά με ένα άγχος να πάνε όλα καλά… να φτάσω μέχρι το τέλος, να μην γεννήσω πρόωρα, να γεννηθούν τα μικρά υγιέστατα ….

Οι αϋπνίες ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν παλευόντουσαν (και πού είμαι ακόμα) και κρεβάτι, μόνο ξάπλα τις τελευταίες εβδομάδες για να μπω στο μήνα μου.. Όμως όταν τελειώσουν όλα με το καλό ευχαριστείς το θεό για όλα όσα έχεις ζήσει και ανυπομονείς για την επόμενη μέρα! Για την καινούργια ζωή που έρχεται … που σίγουρα είναι πολύ διαφορετική!!! Ένα μόνο έχω να πω. Θαυμάζω και σέβομαι όλες τις μανούλες. Respect 🙏🙏 και γενικά όλες τις γυναίκες. Και αυτές που προσπαθούνε να γίνουν μανούλες , που δεν τα παρατάνε μα και αυτές που δεν τα καταφέρανε. Σας αγαπώ !!! Σας θαυμάζω».

Δες την παρακάτω ανάρτηση: 

πηγή: MyLife