«Στέλλα» και «Σωτήρης» θυμούνται ιστορίες από το «Είσαι το ταίρι μου»

«Στέλλα» και «Σωτήρης» ή αλλιώς Βίκυ Σταυροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης αναβιώνουν την τελευταία σκηνή της αγαπημένης σειράς «Είσαι το ταίρι μου».

«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης στην Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλιά μου», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Ρώτησα τον Αλέξη πως να καθίσω στην μηχανή και μου απάντησε ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα, μόνο να τον αγαπάω. Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη και ο Αλέξης μου λέει: “τι; θα βάλουμε μαγιό;”».

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως όταν έκαναν γυρίσματα καλοκαιριού μέσα στο καταχείμωνο τους έδιναν παγάκια για να μη φαίνεται το χνότο τους από το κρύο. Επίσης ανέφεραν ότι χαραγμένες θα τους μείνουν οι αντιδράσεις τον θαυμαστριών του Αλέξη Γεωργούλη, οι οποίες φώναζαν το όνομά του και κρέμονταν από τα παράθυρα.

«’Οταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν στην παράλια όταν έπρεπε να φάω βραστά αυγά. Νόμιζα θα βγω με αναφυλαξία!», συμπλήρωσε γελώντας η τηλεοπτική «Στέλλα».

«Ήταν από τα πιο ευχάριστα και χαλαρά γυρίσματα που έχω κάνει εξαιτίας σου», απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Στο “Σωτήρη σε πειράξανε;” όσο χόρευα με νάζι, έφυγε το παπούτσι και μου ήρθε στο κεφάλι», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της δήλωσαν πως όλο αυτό που ζουν με την σειρά είναι βαθιά συγκινητικό και αληθινό.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: OMEGALIVE