Στη φυλακή για 10 μήνες ο 58χρονος που πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονά του

Σε 10μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ο 58χρονος ο οποίος στις 19 Ιουνίου τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο το σκύλο του γείτονά του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Σίγμα, Μάριος Ιγνατίου, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, στις 19.6.23 ο 40χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος διαμένει στην Τρεμιθούσα, ενώ βρισκόταν στην κατοικία του, άκουσε πυροβολισμό και ακολούθως τον σκύλο του να κλαίει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού βγήκε έξω, είδε ότι ο σκύλος του, ο οποίος περιφερόταν ελεύθερος στην αυλή της κατοικίας, είχε τραύματα στο δεξί μπροστινό του πόδι. Ταυτόχρονα φέρεται να είδε γείτονά του, ηλικίας 58 ετών, να βρίσκεται στην θέση του οδηγού του αυτοκινήτου του, κρατώντας κυνηγετικό όπλο και να αναχωρεί με το όχημά του.

Ο παραπονούμενος μετέφερε τον σκύλο του σε κτηνιατρική κλινική και διαπιστώθηκε ότι ο σκύλος του φέρει τραύματα στο δεξιό μπροστινό πόδι από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου και κρατήθηκε για περίθαλψη.

πηγή: SIGMALIVE