Στη Λάρνακα ο πρόεδρος – Ξεκίνησε η περιοδεία

Ξεκίνησε η περιοδεία του προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στη Λάρνακα. Πρώτος σταθμός, στις 9.15 το πρωί, ο χώρος όπου βρίσκονταν τα διυλιστήρια πετρελαιοειδών, στο παραλιακό μέτωπο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Θα επιθεωρήσει την περιοχή και θα ενημερωθεί για τις διαδικασίες ανάπτυξης της. Οι προσπάθειες για μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών από τη Λάρνακα ξεκίνησαν το τέλος της δεκαετίας του 1990.

Στις 10.45 πμ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εγκαινιάσει το ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο της Λάρνακας, τον χώρο όπου μπορεί ο καθένας να μάθει για την πλούσια ιστορία της πόλης. Στις 11.30 το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τελέσει τα εγκαίνια έργων στην πλατεία Ζουχουρί τα οποία μαζί με τη νέα Δημοτική Αγορά Λάρνακας, θα δώσουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης νέα όψη, όπως αναφέρεται. Στις 6.45 το απόγευμα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τελέσει τα εγκαίνια του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και στις 7.30μμ θα τελέσει τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

πηγή: OMEGALIVE