Στο δρόμο για εταιρεία υδρογονανθράκων

 

Παρά την έκκληση ωστόσο της Επιτροπής Εμπορίου για καθυστέρηση των ενεργειών από πλευράς υπουργού Εμπορίου, ούτως ώστε να συζήτηση η Πρόταση Νόμου ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και Οικολόγων.

Όπως ανέφερε στον «Φ» ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου, ενημέρωσε τηλεφωνικός με τον υπουργό και απέστειλε επιστολή με το αίτημα για αναβολή, για να λάβει αρνητική απάντηση.

Σύμφωνα με στοιχεία του «Φ», από το τμήμα Εφόρου Εταιρειών, η αίτηση κατατέθηκε με ένορκο δήλωση της Νανάς Θεοκλήτου, Δικηγόρου της Δημοκρατίας και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Τμήματος.

Τα ονόματα των υπολοίπων υπηρεσιακών που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο Δ.Σ της εταιρείας, είναι τα μόνα που περιλαμβάνονται στο ιδρυτικό έγγραφο.

Τα ονόματα είναι, Αντρέας Ζαχαριάδης (Αναπληρωτής Γενικού Λογιστή της Δημοκρατίας και Χρήστος Ευθυβούλου (Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και μέλος Δ.Σ) του ΕΤΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα (04/10), ξεκινούν στη Λευκωσία από πλευράς υπουργείου Εμπορίου με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας Ενέργειας, σεμινάρια για στελέχη κυβερνητικών υπηρεσιών και όχι μόνο, σε ότι αφορά το υγροποιημένο φυσικό αέριο ενώ παράλληλα θα γίνονται σεμινάρια για κρατικά και ιδιωτικά στελέχη του τομέα των λογιστών και οικονομικών, καταλήγει ο «Φ»