Συγκίνηση για τον Χρήστο Μάστορα: Τραγούδησε με τη μητέρα του στη βράβευσή του

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Χρήστο Μάστορα και το συγκρότημα Μέλιsses. Το δημοφιλές συγκρότημα και ο τραγουδιστής γιόρτασαν τις πολυπλατινένιες, πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους ενώ παρέλαβαν από τον CEO της δισκογραφικής τους εταιρείας, Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους.

Οι Μέλιsses και ο Χρήστος Μάστορας μετρούν 12 τετραπλά πλατινένια, πλατινένια και χρυσά digital singles, καθώς και 2 χρυσά albums, έχοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια streams. Στην όμορφη βραδιά που έγινε στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», όπου εμφανίζονται αυτή τη σεζόν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, βραβεύθηκαν και οι συντελεστές των τραγουδιών αλλά και οι συνεργάτες που συνέβαλαν σ’ αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.

Παρόντες ήταν καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με τις Μέλιsses, η Δέσποινα Βανδή φυσικά φιλικά και συγγενικά πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτούς και η οικογένεια του Χρήστου Μάστορα, οι γονείς του αλλά και η αδερφή του που βρέθηκαν στο πλευρό του. Highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που τραγούδησε μαζί με τη μαμά του σε μια τρυφερή στιγμή.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Βίντεο από okmag.gr

πηγή: alphanews.live/ Hello Cyprus