Ικανοποιημένη η μητέρα του Θανάση Νικολάου για την επιστροφή των οστών στην οικογένεια – Ένταση εντός του Δικαστηρίου – Όσα είπε η Αντριάνα Νικολάου μετά την απόφαση
Ανακοινώθηκε η απόφαση της θανατικής ανακρίτριας σε σχέση με το αίτημα της οικογένειας του Θανάση Νικολάου, για επιστροφή των οστών του.
Η θανατική ανακρίτρια πριν από λίγο ενημέρωσε πως εγκρίνεται το αίτημα για παράδοση των οστών στην οικογένεια εντός 7 ημερών.
«Η μητέρα ως μόνιμη κληρονόμος έχει δικαιώματα να αιτηθεί την επιστροφή των οστών. Ο Αστυνομικός Διευθυντής θα παραδώσει στην διαχειρίστρια τον οστικό σκελετό και τα 350 πλακίδια εντός 7 ημερών».
«Μίλησε από τον τάφο…»
Σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ έξω από το δικαστήριο ο μητέρα του Θανάση Νικολάου ανέφερως πως νιώθει ικανοποιημένη και συγκλόνισε ακόμη μία φορά με τα όσα ανέφερε.
«Ικανοποίηση τα οστά του γιού μου θα έρθουν στα χέρια μου έχει 4,5 χρόνια που φυλάσσονται στην αστυνομία μέχρι να γίνουν τα δικαστήρια» ήταν η πρώτη της δήλωση εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου.
«Ήμουν θυμωμένη γιατί μας ταλαιπωρούν 20 χρόνια δεν ήταν αρκετά; Ξεθάψαμε το παιδί μας και μίλησε από τον τάφο μίλησαν τα οστά μίλησαν οι επιστήμονες. Δεν θέλω να θυμάμαι τον πόλεμο που είχαμε από την εισαγγελία ότι δήθεν ο γιος μου αυτοκτόνησε» ανέφερε.
Θα πάω να μιλήσω με την εκκλησία για να δούμε τι θα κάνουμε για το που θα πάνε τα οστά, ανέφερε η μητέρα του αδικοχαμένου Εθνοφρουρού κληθείσα να απαντήσει σχετικά.
Τέλος ανέφερε πως, «ο Σταυριανός βρέθηκε και πάλι μπροστά μας για να ροκανίσουν χρόνο εξαιτίας του βασανιζόμαστε τόσα χρόνια. Ποιος θα πληρώσει την κόλαση που ζούσαμε 20 χρόνια».
Πηγή: Cyprus Times













