Συλλήψεις για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Υποθέσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα διερευνά η Αστυνομία.

Στην επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις τα ξημερώματα σήμερα, δύο οδηγοί ηλικίας 41 και 25 ετών, να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης. Συγκεκριμένα, η 41χρονη, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 101μg% αντί 22μg%. Ο 25χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 85μg% αντί 22μg%, ενώ εντοπίστηκε θετικός σε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ. Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, τα ξημερώματα σήμερα, εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Λευκωσία, 27χρονος οδηγός, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 46μg% αντί 9μg%.

Εξάλλου, στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκε μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, όχημα να κινείται με ταχύτητα 110 ΧΑΩ αντί 50 ΧΑΩ, ενώ ο οδηγός παρέλειψε να συμμορφωθεί σε σήμα που του έγινε να σταματήσει για έλεγχο, από μέλη της Αστυνομίας. Στη συνέχεια, το εν λόγω όχημα, εντοπίστηκε σε περιοχή της Πάφου, ακινητοποιημένο, ενώ παρών ήταν και ο οδηγός του ηλικίας 20 ετών. Ο 20χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια.

πηγή: Reporter