Συνέντευξη Δρ Ζαβρίδη: Ψάχνεις δουλειά; Κάνε πλαστική! (vid)

 


Διαβάστε επίσης: 24h – Απίστευτο αλλά κυπριακό: No1 στις πλαστικές οι εκπαιδευτικοί! (vid) και… Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι!-H επέμβαση στην κάμερα του 24H! 


 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ

Το πιο σημαντικό σε έναν άνθρωπο είναι ο εσωτερικός του κόσμος, η καλοσύνη, η ανθρωπιά και οι ευαισθησίες. Ιδιαίτερα σημαντική, όμως, αποδεικνύεται  πως είναι και η εξωτερική εμφάνιση, αφού διάφορες επιστημονικές έρευνες αναφέρουν ότι ακόμα για πρόσληψη σε εργασία απαιτείται η ωραία εξωτερική εμφάνιση και το σωστό βάρος. 

Ακόμα και στο θέμα των προαγωγών πετυχαίνουν περισσότερο οι άνθρωποι με τα πιο πάνω προτερήματα -κατά πλειοψηφία- σε αντίθεση με όσους έχουν μια κακή εξωτερική εμφάνιση.

Εξάλλου, υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι τους απασχολεί ένα μέρος της εμφάνισης τους, δηλαδή πιστεύουν ότι έχουν μια αδυναμία, που μπορεί να τους προβληματίζει από μικρή ηλικία και αυτό να τους έχει γίνει βάρος και εμμονή με αποτέλεσμα να τους χαλά ολόκληρη την διάθεση ή να τους προκαλεί ακόμα και άγχος και στενοχώρια.

Αυτό τονίζουν οι επιστήμονες, οι οποίοι τώρα πια, έχουν τον τρόπο -όπως δηλώνει ο γραμματέας των πλαστικών χειρουργών δρ. Χάρης Ζαβρίδης- να βελτιώσουν την εικόνα τους, να ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση-αυτοπεποίθηση τους και να αλλάξουν τη ψυχολογία τους!

Δείτε τη συνέντευξη: 

 


Γιατρός 24Η από 24hcomcy