Συνηθισμένα λάθη ομορφιάς

Ακολουθούν 3 συνηθισμένα λάθη ομορφιάς που ίσως δεν γνώριζες ότι κάνεις…

Δεν πλένεσαι: Το πλύσιμο του προσώπου το βράδυ πριν κοιμηθείς και το πρωί είναι απαραίτητο και πολλές φορές το ξεχνάς. Το να κοιμάσαι φυσικά με το μέικ-απ σου όχι μόνο δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά κάνει και πολύ κακό στο δέρμα σου. 

Όταν κοιμάσαι το δέρμα σου πρέπει να αναζωογονείται και να αναδομείται, όχι να χαλάει. Τα υπολείμματα μακιγιάζ πρέπει να αφαιρούνται πριν πέσεις για ύπνο με το κατάλληλο ντεμακιγιάζ έτσι ώστε η επιδερμίδα σου να είναι καθαρή και όταν κοιμάσαι αλλά και όταν ξυπνάς το πρωί. 

Ένα απαλό ντεμακιγιάζ σε μορφή αφρού είναι το καλύτερο για να απαλλαγείς από τις τοξίνες και τα υπολείμματα μέικ-απ που μπλοκάρουν τους πόρους σου και κάνουν το δέρμα σου να δείχνει θαμπό και άτονο. 

«Παστώνεσαι» στην ενυδατική: Είπαμε να μην ξεχνάς να βάλεις την κρέμα σου και δείχνει αφυδατωμένο και ξηρό το δέρμα σου, αλλά και το να παστώνεσαι κάθε τρεις και λίγο δεν είναι καλό. 

Η ενυδατική σου είναι απαραίτητη το πρωί και το βράδυ. Αντίθετα, αν απλώνεις κάθε λίγο κρέμα μπορεί να φτάσεις στο σημείο να αλλοιώσεις και τον τύπο του δέρματός σου. 

Ερεθισμένο δέρμα: Όταν βγάζεις τα φρύδια σου μπορεί όλο το βάρος να πέφτει στην τέλεια γραμμή τους, όμως τι γίνεται όταν το δέρμα γύρω από αυτά ερεθίζεται και κοκκινίζει από τη διαδικασία; 

Φρόντισε να βάλεις ενυδατική πριν αρχίσεις να βγάζεις τα φρύδια και θα δεις ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Εναλλακτικά, λίγη βαζελίνη μαλακώνει την περιοχή και δεν την αφήνει ερεθισμένη.

 

Για περισσότερες ειδήσεις για την Γυναίκα διαβάστε στο newsbeast.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.