Το «νέο αίμα» της πολιτικής μας βγήκε ξινισμένο

{loadposition ba_textlink}

Είναι διαφορετικό να είσαι οπαδός και διαφορετικό να ζητάς την ψήφο του κόσμου για να τον εκπροσωπείς. Δυστυχώς ο κ. Χαννίδης προσπάθησε να συνδυάσει και τα δύο για τους δικούς του λόγους και απέτυχε παταγωδώς.

Απέτυχε όχι επειδή πρόσβαλε τους «πορτοκαλί» ή επειδή κανείς δεν γνωρίζει τα οπαδικά συνθήματα, αλλά διότι αυτός ο νέος υποψήφιος κάνει ρεζίλι μια ολόκληρη νέα γενιά πολιτικών.

Καμία σχέση δεν έχει το ΑΚΕΛ, η Ομόνοια και γενικά οι φίλαθλοι με τον συγκεκριμένο κύριο, αφού άλλος ο σκοπός των ομάδων, άλλο τα ποδοσφαιρικά και άλλο το να δηλώνεις υποψήφιος βουλευτής.

Μπράβο στο ΑΚΕΛ που τον «άδειασε», πράξη που αξίζει διπλά συγχαρητήρια, καθώς σε παρόμοιες περιπτώσεις με βουλευτές του άλλου μεγάλου κόμματος ο ΔΗΣΥ συνέχιζε να σφυρίζει αδιάφορα.

Θα σας πίστωνα κ. Χαννίδη εάν βγαίνατε και παραδεχόσασταν το λάθος σας και ζητούσατε συγνώμη για την πράξη σας. Ωστόσο, όταν προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα εκεί δεν σας αξίζει απλά η επίπληξη από το κόμμα σας αλλά και η δραστική εφαρμογή πιο σκληρών μέτρων.

Αλίμονο μας κ. Χάννιδη όταν υποψήφιοι βουλευτές προσπαθούν για τους ψήφους να σπείρουν την διχόνοια μεταξύ των πολιτών και να προκαλέσουν εντύπωση με απερισκεψίες που θα έκανε μόνο ένα 15χρονο παιδί. 

Η Θύρα 9, όπως οι «Πορτοκαλί» ή και κάθε άλλο οργανωμένο σύνολο οπαδών έχουν το ελεύθερο να προασπίζονται τα συμφέροντα τους και ενδέχεται κάποιες φορές τα συνθήματα τους να είναι υβριστικά. Αυτό είναι κάτι που γίνεται και εν μέρει μπορεί να δικαιολογηθεί.

Δυστυχώς όμως για εσάς, ενός νέου ανθρώπου που προσπαθεί να μπει στην πολιτική και στη Βουλή, η απερισκεψία σας δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανένα τρόπο.

Ίσως τελικά το «νέο αίμα» της πολιτικής να είναι ξινισμένο.

ΥΓ: Εδώ κάνατε λάθος και σπείρατε τον πανικό με ένα τουίτ σας. Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε με ένα νόμο στα χέρια σας που θα επηρέαζε χιλιάδες ζωές…