Τα Costa Coffee δίνουν και φέτος το σύνθημα: Let’s do it again για τα παιδιά της Παιδονευρολογικής Πτέρυγας

Υπό το σύνθημα Join the cause, τα Costa Coffee και η οικογένεια της Symeonides Coffee Cyprus Ltd γίνονται και φέτος μια τεράστια αγκαλιά για τα παιδιά της Παιδονευρολογικής Πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου που νοσηλεύονται εκεί με νευρολογικές παθήσεις και σοβαρές αναπηρίες, ενισχύοντας εμπράκτως τις ανάγκες που προκύπτουν.

Παραμένοντας συνεπής στη στήριξη της κοινωνίας και των ανθρώπων της, η αγαπημένη αλυσίδα καφέ, δίνει συνέχεια σε εκείνο που ξεκίνησε πέρσι για ενίσχυση της εν λόγω πτέρυγας. Έτσι και φέτος θα διαθέτει προς πώληση ένα μοναδικό συλλεκτικό, limited edition cup που φιλοτέχνησε η Κύπρια καλλιτέχνης Άννας Μιλτιάδου, το οποίο προβλέπεται να γίνει ανάρπαστο. Όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για να στηρίξουν τις ανάγκες αυτών των παιδιών.

Αντίστοιχο εγχείρημα που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία πέρσι, ήταν και πάλι η διάθεση ενός limited editon cup, το οποίο είχε φιλοτεχνήσει τότε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Έφη Παπαϊωάννου. Το στοίχημα που έχει τεθεί και αυτή τη φορά από τους ανθρώπους των Costa Coffee είναι να εξαντληθούν ξανά όλα τα συλλεκτικά cups. Γι’ αυτό και δίνουν το σύνθημα… Let’s do this guys!

Θέλοντας μάλιστα να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και να το ευαισθητοποιήσουν για να στηρίξει με τη σειρά του αυτό τον ιερό σκοπό, τα Costa Coffee προϊδεάζουν ότι με το που αντικρύζει κάποιος το limited edition cup θα καταλάβει ακριβώς πώς μοιάζει η αγάπη. Μιλάνε μάλιστα για τρεις υπέροχους χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν με την αποστολή να κάνουν τον κόσμο να χαμογελάει κάθε φορά που τους κοιτάει. Σ’ ότι αφορά το design, περιγράφεται ως εναλλακτικό για τους λάτρεις των διαφορετικών πραγμάτων!

Επειδή λοιπόν η αγάπη έχει υπέροχη γεύση όταν παίρνεις και όταν δίνεις, όπως ακριβώς και ο καφές των Costa Coffee, το επόμενο φλυτζάνι ας το απολαύσουμε σε ένα limited edition cup για τα παιδιά της παιδονευρολογικής πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου και της υγείας τους!

Τα ποτήρια είναι διαθέσιμα σε όλα τα Costa Coffee Παγκύπρια και μέσω του Costa Coffee Club Cyprus App και διατίθενται στην τιμή των 22.95 ευρώ.

ΓιαυτόLets do this guys!