Τα καταστήματα καλλυντικών Beauty Bar διοργανώνουν MAKEUP PARTIES και στηρίζουν την Simba Animal Aid Cyprus

Με στόχο την στήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης “Simba Animal Aid Cyprus” τα καταστήματα καλλυντικών Beauty Bar διοργανώνουν μια σειρά από “Makeup Parties” στα καταστήματά τους, κάνοντας αρχή με το My Mall Limassol στις 23 Ιουλίου!

Με τη συμμετοχή του κοινού στα Make up parties των Beauty Bar, η αλυσίδα θα ενισχύει οικονομικά την προσπάθεια του “Simba Animal Aid Cyprus”, αφού το ποσό των 5€ από το κάθε makeup session που θα πραγματοποιείται τη συγκεκριμένη ημέρα, θα προσφέρεται για να καλυφθούν ανάγκες του καταφυγίου σκύλων. Επίσης, στα make up parties των Beauty Bar οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά όλο τον glam κόσμο του makeup και να επωφεληθούν των προσφορών. Ο head makeup artist Αντώνης Μαλιάλης και οι beauty experts της ομάδας των Beauty Bar θα είναι εκεί για να μοιραστούν μαζί σας όλα τα μυστικά αλλά και τα dos & τα don’ts για makeup looks που θα αναδείξουν την μοναδικότητα του καθενός!

H Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Simba Animal Aid Cyprus” συστάθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με πάθος για την ευημερία και πρωτίστως για τη διάσωση των σκυλιών, που διατρέχουν κίνδυνο λόγω παραμέλησης, κακοποίησης ή/και εγκατάλειψής τους. Για να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες του καταφυγίου, ο οργανισμός χρειάζεται την στήριξη των εθελοντών αλλά και των δωρητών. Η εξασφάλιση εσόδων βοηθά στο να καλυφθούν βασικές ανάγκες για κτηνιατρικά έξοδα: εμβολιασμοί, φάρμακα, θεραπείες αλλά και νοσηλεία. Στόχος της Simba είναι να πετύχει την επιβίωση των ζώων μέσα από υιοθεσίες, έτσι ώστε το κάθε ένα από τα υπέροχα αυτά πλάσματα να βρει μια αγκαλιά, ένα σπίτι, μια οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση: fb.me/e/2GSf5quUK

Για ραντεβού τηλ. 25028006

Μείνετε συντονισμένοι στα social media των Beauty Bar για να μάθετε περισσότερα για τα επόμενα Makeup Parties που θα διοργανωθούν σε όλες τις πόλεις!

Beauty Bar Stores: Nicosia Mall, Λήδρας, Λεωφ. Σταυρού, My Mall Limassol, Kings Avenue Mall Paphos, Ερμού 32 στην Λάρνακα και 1ης Απριλίου 30 στο Παραλίμνι. Διαδικτυακό κατάστημα: www.beautybar.com.cy/.