Τα Pedigree & Whiskas βοήθησαν αδέσποτα ζωάκια να βρουν σπιτικό

Μιλάμε φυσικά για τα μικρά, χαριτωμένα κι αξιολάτρευτα κατοικίδιά μας. Υπάρχουν όμως κάποια άτυχα σκυλάκια και γατάκια που ζουν στα καταφύγια ζώων, ενώ περιμένουν υπομονετικά να βρουν το άτομο που θα τους προσφέρει ένα ζεστό σπιτικό γεμάτο στοργή! Για να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζωάκια να βρουν σπιτικό, τα PEDIGREE και WHISKAS διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την αγαπημένη εκδήλωση PETFEST CYPRUS 2013!

Στη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ. στην Τάφρο Πύλης Αμμοχώστου, πάρα πολλά σκυλάκια και γατάκια δόθηκαν για υιοθεσία ενώ τα PEDIGREE και WHISKAS ανέλαβαν όλα τα έξοδα υιοθεσιών.

Τα 200 αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια του προγράμματος υιοθεσίας PEDIGREE και WHISKAS δεν ήταν τα μόνα που παρευρέθηκαν στο PETFEST CYPRUS 2013… Χιλιάδες Κύπριοι φιλόζωοι κατέκλυσαν την Τάφρο για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στην εκδήλωση, τα καταφύγια και τα αδέσποτα ζωάκια αλλά και να περάσουν μια όμορφη μέρα γεμάτη με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές ενέργειες.

Χορευτικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, επιδείξεις σκύλων, περιποίηση σκύλων, συμβουλές για την εκπαίδευση των κατοικίδιών σας, φαγητό και φυσικά ο απίθανος διαγωνισμός catwalk για σκύλους ήταν μόνο μερικές από τις δραστηριότητες της μοναδικής εκδήλωσης PETFEST CYPRUS 2013. Επίσης μουσική νότα γεμάτη με αστεία και γέλια πρόσφερε το live link των αγαπημένων παραγωγών Τάσο Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου.

Το PETFEST CYPRUS 2013 είναι μια από τις πολλές ενέργειες που διοργανώνουν τα PEDIGREE και WHISKAS για να βοηθήσουν τα καταφύγια ζώων αλλά και τα ίδια τα αδέσποτα ζώα. Η ενέργειες αυτές όμως δεν έχουν μόνο σκοπό τη βοήθεια των ζώων αλλά και την ενημέρωση του κοινού και την προώθηση της αγάπης για τα ζώα στην Κύπρο.