Ταλαιπωρία και σπατάλη στον Δήμο Λευκωσίας

Της Αλεξίας Καφετζή

Πολλές φορές επισημάνθηκαν και στιγματίστηκαν  ακατανόητες ενέργειες και αποφάσεις δήμων και άλλων φορέων που προκαλούν αχρείαστη ταλαιπωρία στους δημότες και σπατάλη δημοσίου χρήματος. Αλλά το γεγονός που καταγγέλλει δημότης του Δήμου Λευκωσία είναι άνω ποταμών. Τη Δευτέρα συνεργείο του Δήμου Λευκωσία πήγε στο Καϊμακλί και σηματοδότησε στην οδό Ευριπίδου θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ. Πέντε μέρες αργότερα πήγε συνεργείο και ασφαλτόστρωσε τον ίδιο δρόμο απαλείφοντας ασφαλώς τη σήμανση που τώρα πρέπει να ξαναγίνει.

Το εξωφρενικό είναι όλοι γνώριζαν και για την πρώτη πράξη και για τη δεύτερη αφού οι κάτοικοι της οδού είχαν πάρει σχετική επιστολή για ενημέρωση.

Ολες οι λεπτομέρειες για το γεγονός στην καταγγελία του δημότη που ακολουθεί:

Σε τούτη την χώρα οι μισοί κτίζουν και οι άλλοι μισοί χαλούν!!

“….Την Δευτερα 26/2/24 ενώ ήξεραν στο Δήμο Λευκωσίας στο Καϊμακλί οτι θα γινόταν ανακατασκευή του δρόμου το Σάββατο 2/3/24 (γιατι μας έστειλαν επιστολές να μετακινήσουμε τα οχήματα μας … ήρθε όχι ένας, ούτε δύο αλλά τρείς υπάλληλοι του δήμου για να μπογιατίσουν 2τμ μπλε μπογιάς για αναπηρικό πάρκινγκ… Τρείς ώρες

Σήμερα Σάββατο 2/3/24 ήρθε η Cyfield για την ανακατασκευή του δρόμου . Πάει η μπογιά της Δευτέρας, πάνε και οι τρεις εργατοώρες των 3 νοχελικών υπαλλήλων του Δήμου.

Για να καταλάβετε πως πετάσσει τα λεφτά ο Δήμος και μετά ζητά αύξησεις γιατί δήθεν θα χρεοκοπήσει: 3 υπαλλήλοι 3 ωρες να βάφουν 2τμ μπλε μπογιάς τον δρόμο….”

ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ

Η οδός είναι Ευριπίδου στο Καϊμακλί

Η ταλαιπωρία των δημοτών την Δευτέρα τεράστια για να μην υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα εκεί.

Το κόστος των υπαλλήλων, μπογιά οχήματα σπαταλήθηκαν άδικα γιατί 5 μέρες μετά ήρθε η Cyfield και έφτιαξε ποδηλατόδρομο!!;

Αν είναι έτσι η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης θα μας πάρουν και τα σώβρακα με τον τρόπο που πετάσουν χρήματα και resource.

ΥΓ. Αναμένουμε τον Γιωρκάτζη που θέλει να εκλεγεί περιφερειάρχης να μας εξηγήσει. Όπως επίσης τα πλάνα των υποψηφίων Δημάρχων της Λευκωσίας.